Čím hnojit durmany?

Fotoalbum tématu (2) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

JaSe
Čím hnojit durmany?

Loni jsem si na trhu koupila 4 durmany. Tři trvalky a jeden jednoletý. Jednoletý nepřežil výkopové práce, trvalé ano. Před třemi týdny jsem je dala do květináčů a zatím posadila na záhon. Zasadila jsem je do půdy pro balkonové rostliny. Čím a kdy bych je měla hnojit? Jak často? Chtěla bych, aby kvetly, myslím, že rostliny už jsou dost staré na to, aby kvetly. Jsou na sluníčku skoro celý den.

Reakce:

jahulka

Já durmany hnojím hnojivem pro balkonovky a to dost často – tak jednou týdně. A hodně zalévám, pak mi kvetou celé léto. Je to taková dost hladová kytka. :-)

interpreter
hnojeni

Doporucuji krystalicke hnojivo (doporucuji Plod a kvet : http://www.hobby-garden.cz/…vet-500g-331).
Je treba hodn zalevat a casto hnojit, minimalne 1× tydne, ale klidne dat male mnozstvi hnojiva do kazde zalivky.
Jinak si myslim, ze na kvety ma durman jeste cas, bylo ted dlouho osklivo a zadne slunicko, pokud ted to pocasi chvili vydrzi, tak urcite nasadi poupata.

Váš příspěvek
Zobrazit: všechny rostliny, všechny škůdce