Co na Vánoce milovníkům zahrady?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

bohenka  29.11.11 16:47
Co na Vánoce milovníkům zahrady?

Hledala jsem něco pěkného a originálního pro mamu k Vánocům, protože má ráda zahrady. A narazila jsem na zajímavé dárkové poukazy na workshopy…tak se o ně chci podělit, třeba se budou hodit…

http://www.buttry.eu/…opy-a-kurzy/

Reakce:

kyti5

reklamy zde nemají co dělat- děkujeme

Fabiána

Když už to zde zůstalo.. :cert:
Můj největší kůň je zahrada moje rodina si taky neví rady, co darovat. Ale, že toho může být :mrgreen: Letos poprvé jsem nadhodila nějaký dárky, někomu se to může zdát přihlouplé, ale mě by radost udělaly. Už si vyzkoušely, že moje radost funguje, když mě k narozkám dali tavící pistoli a holínky. Ale ty jsou 8o Moderní s květama, budu frajerka na zahradě. Brala bych nějaké krásné obaly na květináče, stačí prolítnout okna a podívat se kolik květináčů tam je. Aby to trochu ladilo a pasovalo. Klidně bych brala i nějaký menší postřikovač. To abych si sama mohla šplíchnout chemii. Klidně i rýč Firskars, nebo jak :?:Rýč taky hodně používám, ale tenhle je lehký a dobrý. Ale to nikoho nenapadne dát něco takového :?

kyti5

Já sady květináčů dostávam už několik let , protože rodina ví co je mým" koněm" a já si je i během roku kupuji sama

Jasně, proto toho kdo pracuje na zahradě nebo s květinami všeobecně jsou takové dárky přinosem .
Mě udělá radost vše co je s tím spjaté i balíček hnojiv, různých postřiků apod. Dobré nůžky, zavírací pilka apod… jsou výborným dárkem

Lanková
dárky

…ahoj Kyti a Fabiánko to jsou senzační dárky, nám s mužem toto také vyhovuje!!! Dostáváme od dětí dárkové poukázky do různých obchodů a vybereme si sami a vyhovuje to. Nejsem žádná velká pěstitelka, ale to je přesně ono, holiny, nůžky, hnojiva, postřikovač jsem koupila manželovi já a dalo by se toho pořídit habaděj. Ale naše děti mají květiny jen doma, tak jim to moc neříká, proto ty poukázky…obaly na květináče si také musím raději koupit sama. A tak jsem ráda že si rozumíme a máme rády i obyčejné a potřebné drobnůstky, je to tak? Naďa :mavam: :mavam:

Váš příspěvek
Zobrazit: všechny rostliny, všechny škůdce