Garážová vrata a brány

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

bt-cz
Garážová vrata a brány

Zdravím, sice se nejedná přímo zahrádku, ale při návrhu zahrady by se to mělo taky zohlednit – tady jsem našla zajímavou inspiraci na garážová vrata, tak se můžete mrknout.

:)
Reakce:

Františkaa

Zdravíčko, pořizujeme vchodové dveře a okna a rád bych se dozvěděl názor Vás ostatních na okna Internorm a plastové zdvižně posuvné vchodové dveře Jestli někdo má, jak jste s nimi spokojeni. Děkuji

Grab  21.02.12 10:50
Garážová vrata

Ja si vybral garažová vrata tady a myslim že jsem udělěl dobře :) vyměnili mi stara křidlova vrata za dopoledne a nic jsem nemusel bourat. Vřele doporučuji.

NinaV
Garážová vrata

Zdravwww.doorhan-vrata.czím mě se nejvíce vyplatily koupit dveře Doorhan na těchto stránkách www.doorhan-vrata.cz , mohl jsem si vybrat vrata přesně podle mých představ a vyšli mě i na celkem slušnou cenu. Co se týče kvality jsme zatím taky moc spokojen. Snad budete i vy spokojeni.

NinaV
vrata

Zdravím mě se nejvíce vyplatily koupit dveře Doorhan na těchto stránkách www.doorhan-vrata.cz , mohl jsem si vybrat vrata přesně podle mých představ a vyšli mě i na celkem slušnou cenu. Co se týče kvality jsme zatím taky moc spokojen. Snad budete i vy spokojeni.

syselK  06.03.12 14:13
Vrata

Tak doorhan bych si nikdy nevybral :( videl jsem je u souseda a ten si rve vlasy hruzou jakou blnbost udelal. Sorry ale opravdu nee.

Váš příspěvek
Další podobná témata
Zobrazit: všechny rostliny, všechny škůdce