Připomínky a dotazy ke Konev.cz

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

admin
Připomínky a dotazy ke Konev.cz

Zde vkládejte jakékoliv připomínky nebo náměty k funkcím nebo obsahu.

Budem se těšit na reakce.

Reakce:

Krtek zahradník
Je tady vůbec někdo?

Zdá se mi to, nebo tady je tak mrtvo?
To je na emimi tak málo zahradnic? Nechtělo by to udělat pořádnou reklamu, aby sem přišli lidi? Myslím, že je to dobrý web, ale zatím jak si bez úrody!

admin
Krtek zahradník píše:
To je na emimi tak málo zahradnic? Nechtělo by to udělat pořádnou reklamu, aby sem přišli lidi? Myslím, že je to dobrý web, ale zatím jak si bez úrody!

Krtku, Konev je úplně nová a než se na ni lidi naučí chodit, chvíli trvá.

Věříme, že do léta to tu postupně ožije a v češtině tak konečně vznikne zahradnický web na úrovni, kde člověk vždy najde radu nebo inspiraci…

Co nevidět se tu objeví plno nového obsahu (http://www.konev.cz/pestovani/), taky o zahradní architektuře, budování zahrady…

Ze začátku může být v diskusi méně lidí, ale věříme, že se to brzo začne obracet k lepšímu :wink: Pracujeme na tom :-)

Krtek zahradník
.

Lesino, já jsem to napsal trochu s nadsázkou. Chápu, že každý začátek je nelehký a vše má svůj čas. Nicméně, jsem rád za tento web, poněvadž zde opravdu chybí kvalitní český zahradnický web a věřím, že tento zcela jistě bude a chtěl bych vám popřát hodně úspěchu a určitě u svých známých vás vřele doporučím. Tak ještě jednou přeji, ať se daří.

bubli

Taky se priklanim k vetsi reklame. To ze je konev spustena jsem si vsimla jen nahodou diky malickemu napisu vpravo nahore „Doporucujeme“ Na emiminu je zahradnic urcite vic, podle meho spusteni vetsina zatim nezaregistrovala.

Jura007

Mám jenom technickou připomínku k jednomu botanickému názvu jednoho keře – šácholan Soulangeův. Většina lidí ji spíš zná pod názvem magnólie. Proto bych navrhoval doplnit toto slovo do závorky za botanický název, zjednoduší to orientaci a zmenší ten český „botanický Babylón“.

Mufina

Taky jsem si toho všimla náhodou, že už je to spuštěno :-)
ALe proč sem lezu, mám problém, že se mi nezobrazují fotky v diskuzi ani v katalozích, co s tím?

Jura007

Mně se taky nezobrazují fotky u starších příspěvků. Tak mně napadá, jestli to nebude tím, že sem ty příspěvky byly přesunuty z eMimina a tím pádem má příspěvek jiné adresování než fotka, která se k němu vztahuje.

hanucha

Bude tu taky nejaky bazarek jako na e-mimi? Potrebovala bych se zbavit prebytku, zdarma! Uz se mi to sem nevejde a je mi lito je vyhodit ;-)

Krtek zahradník
...

Navrhuji pro lepší návštěvnost těchto stránek a informaci uživatelů stránek emimina, založit na emiminu téma : „Co je nového na Konvi“ s podtitulkém : o čem se právě diskutuje na konvi. A tento podtitulek minimálně jednou týdně aktualizovat.

admin
hanucha píše:
Bude tu taky nejaky bazarek jako na e-mimi? Potrebovala bych se zbavit prebytku, zdarma! Uz se mi to sem nevejde a je mi lito je vyhodit ;-)

Bazar je přidaný :). Na zbytek připomínek budeme postupně reagovat a chyby opravovat.

admin

Právě jsme upravili zobrazení zápisků v zahradním fotodeníku. Čtení komentářů a komentování zápisků ve fotodeníku je nyní výrazně jednodušší.

Jak se vám změna líbí?

Admin

céčko

Líbí, líbí. Chválím, změna je super. Děkuji Admin

admin
céčko píše:
Líbí, líbí. Chválím, změna je super. Děkuji Admin

Taky díky :palec:

admin

Tak jsme opět provedli mírnou úpravu komentářů fotodeníků.

Nyní se pod fotodeníkem zobrazí současně také komentáře k jednotlivým fotkám ve fotodeníku – vždy vpravo u komentáře je zobrazena miniatura dané fotky. Autor i čtenáři fotodeníku tak mají všechny komentáře najednou a nemusí u každé fotky scrolovat dolů.

Jak se vám změna líbí?

Moth

Supr nápad se zobrazením všech komentářů u fotodeníků s přímým odkazem na konkrétní fotku :potlesk:

céčko
:palec: :palec: :palec: :palec:

iris66
nováček

jsem tu také nově přihlášená,díky kamarádce,která mě pozvala na kukačku,zatím v tom všem tápu,ale snad se brzy zorientuju.Už jsem zveřejnila několik svých fotografií z mé snahy v pěstování.
Konvi přeji,aby byla co nejvíc navštěvovaná.Iris :roll:

admin
iris66 píše:
jsem tu také nově přihlášená,díky kamarádce,která mě pozvala na kukačku,zatím v tom všem tápu,ale snad se brzy zorientuju.Už jsem zveřejnila několik svých fotografií z mé snahy v pěstování.
Konvi přeji,aby byla co nejvíc navštěvovaná.Iris :roll:

Iris Díky :palec:

julisek  01.01.11 22:12

tenhle web je super, najdu tady nejake inspirace a moc se tesim na to s cim prijdete v casti PESTOVANI.. a bylo by supr ,kdyby byla vetsi reklama…zdar a diky :mrgreen:

Marsi86

nepoatři sem ten dotaz ale nechci k vuli jednomu dotazu zakladat diskuzi .. Všude sse přihlasim ale na e-mimino mi to nejde nevim proč ??? Tak upřesnim nejde mi to z počitače doma ale u kamaradky a všude jinde se na e-mimi přihlasim tak co se deje mam něco s internet ja nebo jste mi blokli přistup pokud ano nevim proč děkuji za odpověď

admin
Marsi86 píše:
nepoatři sem ten dotaz ale nechci k vuli jednomu dotazu zakladat diskuzi .. Všude sse přihlasim ale na e-mimino mi to nejde nevim proč ??? Tak upřesnim nejde mi to z počitače doma ale u kamaradky a všude jinde se na e-mimi přihlasim tak co se deje mam něco s internet ja nebo jste mi blokli přistup pokud ano nevim proč děkuji za odpověď

Na Váš email byly zaslány informace o blokaci.

60

Jsem tady nová,ale moc se mi to líbí,konečně mi někdo poradí se zahradničením a poznávám nové kytky a taky nové lidi,kteří rádi poradí,je to fajn,díky

admin
60 píše:
Jsem tady nová,ale moc se mi to líbí,konečně mi někdo poradí se zahradničením a poznávám nové kytky a taky nové lidi,kteří rádi poradí,je to fajn,díky

To jsme rádi :wink:

klárka14
admin píše:
Krtek zahradník píše:
To je na emimi tak málo zahradnic? Nechtělo by to udělat pořádnou reklamu, aby sem přišli lidi? Myslím, že je to dobrý web, ale zatím jak si bez úrody!

Krtku, Konev je úplně nová a než se na ni lidi naučí chodit, chvíli trvá.

Věříme, že do léta to tu postupně ožije a v češtině tak konečně vznikne zahradnický web na úrovni, kde člověk vždy najde radu nebo inspiraci…

Co nevidět se tu objeví plno nového obsahu (http://www.konev.cz/pestovani/), taky o zahradní architektuře, budování zahrady…
Ze začátku může být v diskusi méně lidí, ale věříme, že se to brzo začne obracet k lepšímu :wink: Pracujeme na tom :-)

Sekce bude nebo ne, zatím mi to vůbec nefunguje,

Váš příspěvek
Další podobná témata
Zobrazit: všechny rostliny, všechny škůdce