Diskuze

Volné diskuse

Čas na podzim

Anonymni 07.10.25

A máme tady podzim, a s ním hromada dalšího volného času. Akorát že vůbec. Já mám pocit, že letos nic nestíhám. Ani svoje oblíbené čtení. Takže jsem si našla Patreon Rozumdokapsy.cz, kde mi to vždycky pěkně přelouskají a jenom řeknou, o čem ta daná knížka je. Samozřejmě se to týká hlavně naučné literatury. U beletrie by tohle asi moc nedávalo smysl. A co vy? Jak jste na tom?

Reagovat
Anonymni 09.10.25

A teď se ptáte přesně na co? Jakože nemáte čas? No, tak buďte rád. Aspoň se nenudíte. Já jsem taky teď na podzim investoval do malé svářečky MMA a teď se s ní učím. Chtěl bych si udělat na zahradě na jaře takovou malou konstrukci a tak si myslím, že bych to zvládl svépomocí.

Reagovat
Anonymni 13.10.25

Já nevím, asi ho mám tak nějak dost. Ale jeden den v týdnu, většinou neděli večer, kdy si udělám Krupa Kratom a hodím se do pohody, věnuji plánování a tomu, co budu dělat. A taky jsem teda přestal pít. Protože co si budeme povídat – ono ty kocovinky vám prostě zaberou poměrně dost času.

Reagovat
Anonymni 21.10.25

Zajímavá diskuze, která ukazuje, jak se liší přístup k podzimnímu volnému času. Od čtení přes sváření až po relaxační plánování, každý si najde to své. Ať už se ale chystáte na vinobraní do Lednicko-Valtického areálu nebo na podzimní toulky přírodou, potřebujete být dobře připraveni. Pro outdoorové aktivity se kvalitní výbava stává základem pro pohodu a zážitek.

Reagovat
Anonymni 30.10.25

Jako tady se pořád maká a pracuje, ale jako fakt není od věci si na podzim sednout a prostě si jen tak užívat a nic nedělat. Jako věřte tomu, že se vám nic nestane. Já to mám tak, že třeba 4 dny ze 7 prostě nic nedělám. Protože nemusím, mám všechno hotovo. Ale musíte umět relaxovat. S tím mi ale vždycky pomůže arktická whisky od Bivrostu. :)

Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 30.10.25

Někdo pije, někdo sportuje, co? :D Někdo dělá obojí. To jsem třeba já. Běhám tak, abych si udělal žízeň. Ale pořád si to měřím. Jen jsem si teď pořídil nové smart watch od Samsungu a ty měly tak hubený náramek, že jsem si tady musel koupit jeden širší. Jako to jsem fakt nechápal, že dá někdo k velkým sportovním hodinkám takový nic.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.