Diskuze

Volné diskuse

Ceny elektřiny

Anonymni 06.06.25

Dobrý den, jak moc pracujete s cenami elektřiny? Vím, že je nezměníte. Ale měníte smlouvy? A jak často? Na jak dlouho máte fixaci? Mě teď bude končit první rok v novém bytě, takže mě bude logicky zajímat, kolik jsem propálil a kolik mi pak dodavatel elektřiny nabídne. Ale zajímá mě právě to, jak to dělají třeba i ostatní.

Reagovat
Anonymni 09.06.25

Dobrý dotaz. Ještě bych se možná zaměřil i na to, jak to máte doma nastavené. Myslím tím tu sestavu a plynové potrubí a kotel a tak dále. Jako základ je detektor plynu. Bez toho to nepůjde. Ale i když budete mít nejlevnější plyn, tak špatně nastavené potrubí vám moc nepomůže.

Reagovat
Anonymni 19.06.25

Víte, ceny elektřiny prostě porostou. A já říkám, že kdo na to není připravený, tak by si měl koupit stan a spát na louce. To ho vyjde levněji. Je to vždycky o tom, co si vyjednáte a co vám dodavatel dovolí. I když vy platíte, tak ten dodavatel má v tomhle případě navrch. Tak to prostě dneska bohužel chodí. :/

Reagovat
Anonymni 19.06.25

Ono je to takové dvousečné. Topíte elektřinou a máte pocit, že je drahá? Tak si pořiďte krbovou vložku nebo krk. Nedokážete si vybrat? Tady vám poradí. Ale zase budete každý rok řešit dřevo nebo uhlí. Všechno má něco a bydlení prostě taky něco stojí. :) Tak to v životě chodí. :)

Reagovat
Anonymni 23.06.25

Ledky jsou už dnes skoro samozřejmostí nejenom u vánočního osvětlení https://www.eledky.cz/. Taková světýlka můžete použít k osvětlení kuchyňské linky, v obýváku i v ložnici, zkrátka všude. Při malém odběru energie už dnes dokážou generovat opravdu překvapivé množství světla.

Reagovat
Anonymni 24.06.25

Cenu elektřiny poznáte, až vám pak poprvé uhodí do rodinného domu. Jako občas je to fakt docela pecka. Od té doby, co jsem si to sám jednou prožil, tak vím, že žádná hromosvod cena fakt není tak vysoká, aby se člověk nemohl starat o nějaké vlastní bydlení a jeho zabezpečení.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.