Dobrý den, bohužel manželka přišla o práci a já to i se dvěma pracemi neutáhnu. Máte s tím někdo zkušenost? Hypotéka, dítě… do toho ještě starost o jednoho nezodpovědného rodiče, který nějaké ty peníze ta spolkne. Manželka už podle rad zde jedná o podpoře v nezaměstnanosti, než si něco najde.
Makejte, víte, na to se nic jiného říct nedá. Nestíháte? Tak si dejte Krupa Kratom a pracujte i přes noc. Jako já nevím, co bych vám na to mohl asi tak říct. Anebo odstřihněte toho neodpovědného rodiče, o kterého se staráte. Asi tak nějak tuším, o co jde a proč. A ti lidi si za to můžou sami.
Víte, na tohle se hodně těžko odpovídá. Jako ušetřit se dá vždycky, ale hodně záleží také na té kvalitě života jako takového. Zkuste si najít třeba bydlení v nájmu. To může v nějakém kratším horizontu vycházet levněji. Nechte si přepočítat energie, pojistky a tak dále. Tam se dá podle mě začít. Na těch pravidelných nákladech, které ale lidi moc neřeší.
Dobrý den, jako je to těžké téma, to mi je jasné. Na druhou stranu třeba tady nebo zde najdete i levné doplňky do bytu a tak. Prostě bych se zaměřil na to, kolik vydáváte za celý měsíc a snažil se to co nejvíc regulovat. :) Neříkám, že to bude jednoduché. Ale pokud nevycházíte, tak musíte někde slevit.