Diskuze

Volné diskuse

Chybí nám peníze

Anonymni 29.07.25

Dobrý den, bohužel manželka přišla o práci a já to i se dvěma pracemi neutáhnu. Máte s tím někdo zkušenost? Hypotéka, dítě… do toho ještě starost o jednoho nezodpovědného rodiče, který nějaké ty peníze ta spolkne. Manželka už podle rad zde jedná o podpoře v nezaměstnanosti, než si něco najde.

Reagovat
Anonymni 30.07.25

Makejte, víte, na to se nic jiného říct nedá. Nestíháte? Tak si dejte Krupa Kratom a pracujte i přes noc. Jako já nevím, co bych vám na to mohl asi tak říct. Anebo odstřihněte toho neodpovědného rodiče, o kterého se staráte. Asi tak nějak tuším, o co jde a proč. A ti lidi si za to můžou sami.

Reagovat
Anonymni 31.07.25

Víte, na tohle se hodně těžko odpovídá. Jako ušetřit se dá vždycky, ale hodně záleží také na té kvalitě života jako takového. Zkuste si najít třeba bydlení v nájmu. To může v nějakém kratším horizontu vycházet levněji. Nechte si přepočítat energie, pojistky a tak dále. Tam se dá podle mě začít. Na těch pravidelných nákladech, které ale lidi moc neřeší.

Reagovat
Anonymni 01.08.25

Dobrý den, jako je to těžké téma, to mi je jasné. Na druhou stranu třeba tady nebo zde najdete i levné doplňky do bytu a tak. Prostě bych se zaměřil na to, kolik vydáváte za celý měsíc a snažil se to co nejvíc regulovat. :) Neříkám, že to bude jednoduché. Ale pokud nevycházíte, tak musíte někde slevit.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.