Diskuze

Volné diskuse

Čím doma topíte?

Anonymni 06.02.26

Ahoj, plánujeme stavbu RD. Pozemek máme vybraný, řešíme teď projekt. Jako máme super projektanta, který si do toho nechá kecat a hlavně dá i na nějaké moje podněty, přání a tak. Ale na čem jsme se teda sekli je topení. Já bych chtěl krb a tepelko, případně kotel na tuhá paliva. Nejde teď o finance, navíc mi přijde že cena uhlí ořech 2 se zatím poměrně vyplatí. Ale on říká, že tři zdroje topení jsou fakt zbytečné. Tak nevím. Díky za tip.

Reagovat
Anonymni 06.02.26

Tři zdroje určitě. My jsme zvažovali tepelné čerpadlo nebo elektrokotel a krbová kamna. Ta jsou super, protože dřevo není drahé. No a nakonec jsme si pořídili jenom krbová kamna s výměníkem a v pohodě s nimi vytopíme celý dům. Doporučuji si sehnat veškeré informace o topení v krbových kamnech, třeba zde , abyste měli kompletní informace a rozhodli se správně.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.