Diskuze

Volné diskuse

Dárek pro dědečka

Anonymni 27.08.25

Dobrý den, co byste dali dědovi, který odchází do důchodu? Moc si s tím nevím rady. Chci mu udělat radost, trochu srandy, ale zase ho nechci nějak rozplakat, že mu končí jedna velká životní etapa – tj. produktivní život. Napadají mě třeba nějaké dárky s potiskem a pak ještě teda nějaký zážitek. Oba dva máme moc rádi jídlo, tak si asi zajdeme do nějaké top restaurace.

Reagovat
Anonymni 27.08.25

Jo, tak to chápu. Já jsem nedávno řešil takhle dárek pro babičku k sedmdesátinám. Jako je to hodně moderní babička. Dokonce má i Instagram a sociální sítě. Ale já na to šla odjinud a pořídila jsem jí pletací strojek a když jsem jí ho dávala, tak jsem jí řekla, že jednou je to babka, tak ať dělá to, co ostatní babky. :)

Reagovat
Anonymni 06.09.25

Dobrý den, co bych k tomuhle řekla. Je to hlavně váš dědeček, takže vy musíte mít ráda, co má rád a co ho bude bavit a čím mu uděláte fakt největší radost. Třeba můj děda je duší umělec, trochu bohém. Já mu pravidelně dávám malířská plátna na rámu. Oba dva rádi chodíme do galerií a umění fakticky hodně sledujeme. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.