Ahoj, všimli jste si někdy toho, jak se postupně kolem vás mění krajina? Mi to přijde jako teda hodně výrazná záležitost. Jako třeba u nás teď na vesnici vyrostla montovaná hala, která tady prostě bude stát ještě déle než já. Ale na druhou stranu si nemyslím, že je to nutně něco špatného. Prostě je to nějaký vývoj.
Jako mění se, ale tak ona se mění celkově i společnost kolem nás. Ještě před pár lety by mě nenapadlo, že k nám domů bude jezdit úklidová firma Uherské Hradiště. Prostě pokrok jde směrem dopředu. Neříkám, že vždycky je to správné. Protože někdy je to na té přírodě hodně vidět. Ale ve spouště věcí je ten pokrok prostě fajn.
A nepřijde vám, že se mění taky i domácnosti a celkově společnost? Prostě to jde podle mě ruku v ruce. Moderní technologie, AI a další věci. Kdo by řekl, že dneska budeme mít v domácnostech manometry pro měření tlaku a budeme si to všechno hlídat v telefonech. Takže asi tak. :)
Ano i ne. Jasně, ten ráz se mění. Stavby vypadají jinak. Dneska se staví více tak, že jsou to modulové stavby a prostě lidé staví podle toho, na co mají peníze. :) No, ale na druhou stranu stačí vyjet pár kilometrů za město třeba někde v pohraničí a myslím si, že ta krajina tam vypadá pořád stejně krásně.