Zdravím vás všechny, tenhle web je fakt super a je dobře, že se tu řeší věci o zahradě, ale nejen o zahradě. Tak si tak říkám, že je duben a začínáme řešit dovolenou. Kam vy se letos chystáte? Já jsem nedávno koukala na cestovní pojištění a říkala jsem si, že poměrně levně to vychází třeba do Itálie. Tak asi pojedeme tam. :)
Dobrý den, taky se mi líbí, že se tu člověk může vyjádřit nejen k zahradě, ale prostě tak nějak ke všemu. Nedávno mi tu poradil někdo s nákupem postele. To jsem fakt nečekala. No, já bych vám to k té dovolené řekla asi takhle… Jeďte tam, kde jste ještě nebyli. Nemá cenu se vracet na jedno místo dvakrát. Na druhou stranu třeba Sicílie je hodně opomíjená a nasbíráte tam tu italskou atmosféru až až. :)
Já osobně bych se asi řídil hlavně podle toho, co vám dovolí finance. V dnešní době se určitě nemá smysl zadlužovat kvůli dovolené, i když to tak spousta lidí dělá. My už třeba teď víme, že letos na dovolenou prostě mít nebudeme, takže zůstaneme doma. Rád bych ale ženu vzal alespoň někam, tak jsem si říkal, že bychom si mohli udělat alespoň výlet do Prahy třeba na prodloužený víkend. Ani jeden z nás tam dlouho nebyl. Navíc jsem koukal, že tam v jednom salonu nabízí erotické masáže, které bychom oba rádi už dlouho vyzkoušeli. To si ale nechám jako překvápko.