Diskuze

Volné diskuse

Kancelář pro podnikatele

Anonymni 19.01.26

Ahoj, jsem freelancer, ale docela se mi daří a tak přemýšlím, že bych šel do větší kanceláře. Mít prostě takové to kreativní zázemí, to byl vždycky můj sen. A tak si říkám, že bych si nechal udělat návrh kanceláře. Máte s tím někdo zkušenost? S čím mám počítat? Na co se mám připravit? A taky kolik si mám připravit? :D

Reagovat
Anonymni 19.01.26

Myslím si, že dneska je hodně trendy minimalismus. A to platí zejména v tom kreativním prostředí. Mrkněte třeba sem na inspiraci. Je to sice podané do bytových interiérů, ale myslím si, že si z toho vezmete i něco pro návrh vaší kanceláře. Přeji vám samozřejmě hodně štěstí. :))

Reagovat
Anonymni 20.01.26

Minimalismus a tohle to všechno je fajn, ale nezapomeňte na to, že vlastně v té kanceláři primárně pracujete, takže potřebujete mít kvalitní podmínky na práci. Pro mě je základ rychlý internet Hradec Králové. Jelikož podnikám v online marketingu, tak je to prostě základ. A internet je pro mě de facto pracovní nástroj.

Reagovat
Anonymni 22.01.26

Moc vlastně nevím, na co se ptáte. Ono se k tomu dá přistoupit různě. Já mám kancelář v moderním komplexu, přístup přes identifikační karty a tak. Znáte to. A jako ty kanceláře už byly vlastně pěkné samy o sobě. Ono je to taky často o tom, že pronajimatel vám povolí jen něco. I to je realita.

Reagovat
Anonymni 23.01.26

V tomhle ohledu je fakt škoda, že zase tak moc nevznikají administrativní haly, které se pak dají k pronájmu, jako se tomu děje například v zahraničí. Ono celkově těch kanceláří mimo velká města je málo. Vidím to u nás v Chrudimi. Když se objeví kancelář, tak je za pár dní pryč.

Reagovat
Anonymni 26.01.26

Já nevím, tady se hodně mluví o úklidu a údržbě a tak. Ale jako myslím si, že v tomhle ohledu je mnohem lepší, když se zajistí firma na Úklid Uherské Hradiště, takže prostě nějakým způsobem nemusíte ten úklid jako takový řešit. No, ale je to pochopitelně na každém, jestli chce podnikat nebo uklízet.

Reagovat
Anonymni 27.01.26

Já jsem nad tím přemýšlel tak, že chci mít kancelář jako takovou vlastní man cave, kde se čas od času kouknu třeba i na Oktagon TV, mrknu na nějaký film a tak. Takže prostě taková kombinace pracovního prostoru i úniku od reality. Mám tady i kytary a tak. No, ale je pravda, že design moc není. Spíš je to udělané tak, aby to bylo hlavně praktické.

Reagovat
Anonymni 02.02.26

Tak ono asi hodně záleží, co na to čekáte. Já mám jako kancelář jeden pronajatý dům v Itálii. Ne pravidelně, ale čas od času tam jezdím třeba na 14 dní nebo nějakou dobu do zahraničí, takže využívám tohle jako kancelář. Za mě fakt naprosto v pořádku. :)) Kancelář u moře fakt chceš! :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.