Diskuze

Volné diskuse

Kde sehnat montérky do dílny?

Anonymni 24.01.23

Nemáte tip kde by se daly sehnat montérky, které něco vydrží a nerozpadnou se po pár vypráních? Bohužel už jsem takto vyzkoušel dvoje a zkušenost teda nic moc. Hodně chvály jsem slyšel na pracovní oblečení od https://www.ardon.cz/…erkove-odevy Prý je to opravdu kvalita. Máte někdo nějakou osobní zkušenost? Díky moc. :)

Reagovat
Anonymni 26.01.23

Dobrý den, já jsem je kupoval na velkoobchod oblečení. Mají tam poměrně levné věci, které nosím do dílny. I pracovní trička, rukavice a celkově. Navíc se to příjemně nosí, je to z kvalitních materiálů… Ostatně je to oblečení dělané na potisk, takže má i vyšší gramáž. Prostě to na sobě hned neroztrhám jako tričko od vietnamců. :)

Reagovat
Anonymni 28.02.23

Spíš by se mi teď hodily nějaké monterky nebo pracovní kalhoty na ven. Když jsem dělal o víkendu dřevěný plot, tak jsem u toho docela promrzl a teda žádná sláva to nebyla. A to bych chtěl jen podotknout, že o víkendu bylo docela teplo. :) Alespoň teda u nás na Plzeňsku. :)

Reagovat
Anonymni 27.03.23

Pokud se už nutně musíte orientovat přes internetové obchody a ne přes nějakého lokálního prodejce (Cerva je dneska už prakticky všude), tak doporučuji mrknout na Slevovykupon.net, kde sdružují různé internetové obchody, které nabízejí různé slevové kódy a slevy. :) Když už nic jiného, tak to seženete alespoň levně. Nicméně já bych si asi vybral někde osobně.

Reagovat
Anonymni 15.05.23

Já si kupuju montérky, pracovní boty a rukavice z https://www.uvex-safety.cz/cs/ a jsem s nimi spokojený :-) . Vždycky si objednám dva páry, ať mám na výměnu, když je manželka vypere a vydrží mi zhruba na rok. Skoro nic jiného než montérky nenosím, tak potřebuju takové které fakt vydrží :-) .

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.