Diskuze

Volné diskuse

Kvalitní autoservis

Anonymni 11.07.25

Dobrý den, bohužel jsem měla dopravní nehodu a teď řeším, kde bude nejlepší oprava auta po nehodě Plzeň. Odtahovka mi auto dovezla na zahradu, ale jako je to nepojízdné. Není to sice asi totálka, jak říkali chlapi, ale bude to chtít opravu a jet to nemůže. Nemáte někdo tip v Plzni, kde by to zvládli a ideálně do konce července? Fotky kdyžtak pošlu.

Reagovat
Anonymni 15.07.25

Jako tak to fakt nevím, jak bych vám poradil. :) No, jako ale určitě si sežeňte servis. Podle mě se vždycky vyplatí, když to dělá někdo, kdo tomu rozumí. Já to tak dělám na stavbě. Třeba pronájem plošiny Bílina jsou v tomhle věc, kterou bych k tomu klidně přirovnal. Prostě profíci na svém místě.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.