Ahoj, na léto jsem si naplánoval projekt a to jsou nové radiátory v celém domě. Jako rád bych tam dal nějaké regulátory teploty a celkově to prostě zmodernizoval. Přeci jen se jedná o starý dům, který bych ale rád nějakým způsobem zhodnotil. Jak jste k tomu přistupovali vy? Jen připomínám, že se jedná o klasické litinové radiátory. Díky
Jako to vám fakt nezávidím, protože radiátory jsou mor. Jako ale dobře, že na to jdete teď. Vyhraďte si na to fakt dost času. No, mě teď spíš zajímá výroba plotů, protože soused, se kterým jsme se normálně snášeli a fungovali i bez plotu, tak najednou začal dělat fakt naschvály. Takže tím pro mě končí sranda.
No, jako je vidět, že každý děláme něco nového. Ale vždycky jsou to docela velké projekty, co? U nás teď řádí firma na plastová okna Jindřichův Hradec a mění nám kompletní okna a vchodové dveře v celém domě. Je to velká investice, ale věřím tomu, že se nám to za pár let vrátí.
Taky se doma pouštíme do rekonstrukce, rozhodli jsme se pro soláry. Po přečtení článku https://www.domky-delta.cz/…adnim-domku/ jsme se navíc rozhodli, že tak neučiníme pouze u střechy našeho domu, ale budeme pokračovat i na zahradě, kde máme malou chatku. Napájet i ji bude taktéž úspora v rámci pár tisíc korun ročně, což se vyplatí :).
Jsem máma, která má ráda klid a jistotu, že jsou děti v bezpečí. Můj manžel je policista a bezpečnostní detaily nebere na lehkou váhu. Po dlouhém výběru jsme se rozhodli pro bezpečnostní dveře Brno z https://www.mechaz.cz/ a jsme maximálně spokojení. Dveře jsou masivní, designově krásné a instalace byla rychlá. Teď máme domov, kde se cítíme opravdu chráněni.
U nás byl jeden velký letní projekt pořízení domu v Itálii. Už delší dobu nad tím doma přemýšlíme. Nějaké peníze jsme měli našetřené. A jako co si budeme povídat, ta situace v České republice není taková, že by z toho byl člověk nadšený. Ale já nejsem jeden z těch, co o tom jen mluví a tak jsme do toho práskli a předělali jsme si dům u moře. :)
Letní projekt. To je fakt zajímavě pojmenované. Ale proč by ne. U nás to bylo asi to, že jsem se učil s 3D tiskárnou. To mě docela bavilo a musím říct, že to byla fakt prima. :) Jen jsem teda zjistil, jak je to náročná sranda. Pořizoval jsem si i náhradní kartáčové DC motory Bühler. Ale tak uvidíme. Od ledna to chci spustit naplno. :)
My jsme měli letos v létě taky velký projekt, a to výměnu střechy. Už jsme to odkládali dlouho, tak jsme si to dali na léto jako jediný cíl a úspěšně jsme ho splnili. Teď může napadnout klidně půl metru sněhu a nebudeme se bát, že budeme mít plnou půdu sněhu nebo vody :-D . Zalíbily se nám dřevěné krytiny , tak jsem si vybrali takovou světle hnědou a všichni naši střechu obdivují :-) .
Na https://snilkuvsvet.cz/omalovanky/ jsem objevil opravdu velký výběr omalovánek, což mě mile překvapilo. Děti si mohou vybrat motivy podle svých oblíbených postaviček, a tím se jim hra stává ještě atraktivnější. Omalovánky podporují kreativitu a soustředění a zároveň nabízejí příjemný způsob, jak strávit odpoledne. Pro rodinu je to ideální doplněk volného času.