Ahoj, na léto jsem si naplánoval projekt a to jsou nové radiátory v celém domě. Jako rád bych tam dal nějaké regulátory teploty a celkově to prostě zmodernizoval. Přeci jen se jedná o starý dům, který bych ale rád nějakým způsobem zhodnotil. Jak jste k tomu přistupovali vy? Jen připomínám, že se jedná o klasické litinové radiátory. Díky
Jako to vám fakt nezávidím, protože radiátory jsou mor. Jako ale dobře, že na to jdete teď. Vyhraďte si na to fakt dost času. No, mě teď spíš zajímá výroba plotů, protože soused, se kterým jsme se normálně snášeli a fungovali i bez plotu, tak najednou začal dělat fakt naschvály. Takže tím pro mě končí sranda.
No, jako je vidět, že každý děláme něco nového. Ale vždycky jsou to docela velké projekty, co? U nás teď řádí firma na plastová okna Jindřichův Hradec a mění nám kompletní okna a vchodové dveře v celém domě. Je to velká investice, ale věřím tomu, že se nám to za pár let vrátí.
Taky se doma pouštíme do rekonstrukce, rozhodli jsme se pro soláry. Po přečtení článku https://www.domky-delta.cz/…adnim-domku/ jsme se navíc rozhodli, že tak neučiníme pouze u střechy našeho domu, ale budeme pokračovat i na zahradě, kde máme malou chatku. Napájet i ji bude taktéž úspora v rámci pár tisíc korun ročně, což se vyplatí :).