Existuje práce, kterou fakt doma nemáte rádi? Za mě je to rozhodně malování pokojů. Je to prostě nuda, opruz a ještě to člověk nesmí odfláknout, takže se musí celou dobu soustředit. A ten nepořádek. Jasně, pomocí papírové lepicí pásky si olepíte to nejnutnější, ale na druhou stranu – existuje fakt někdo, koho to baví?
Jako taky to moc nemám rád, ale co se dá dělat. Já se snažím vždycky to s něčím spojit. Třeba vyměníme lustry nebo tak něco. Ať ta práce nepřijde vniveč. Když jsem teď dělal novou malbu v technické místnosti, tak jsem vyměnil i bezpečnostní relé na centrálním vysavači. Když už se dělá špína, tak ať je to při jednom.
Jo jo, přesně to taky tak děláme. Protože jinak mi to nedává smysl, abych dělal nepořádek. Když už jednou, tak pořádně. Takže my jsme udělali i nové rozvody plynu a dali si tam výstupy na digitální manometry na měření tlaku. Možná to zní jako blbost, ale ono je fakt fajn mít prostě přehled o tom, jak funguje vaše domácnost.
Pánové, tak to mi asi nebudete závidět. Já dělám totiž malíře na plný úvazek. Je pravda, že rodinné domy a byty už dělám minimálně. Spíše si mě objednávají na velké stavby. Teď jsem maloval nějaké dětské skupiny z kontejnerů. To mi přišlo jako hodně zajímavý koncept a zjišťoval jsem si o tom víc. Možná by to mohlo vyřešit ten problém s nedostatkem školek.