Diskuze

Volné diskuse

Moderní technologie a umělá inteligence

Anonymni 27.08.25

Dobrý den, dělám třicet let v jedné firmě, ale v poslední době už z toho mám fakt hlavu v pejru. Dělám v kanceláři, baví mě to. Ale trápí mě moderní technologie. Přijde mi, že už moc nestíhám. Jasně, něco pomáhá. Třeba Sloneek využívám moc ráda, protože mi šetří čas. Ale jako prostě jsou pak technologie, které mi nikdo nevysvětlí a řekne „tak se s tím nauč, oni to taky umí“. Jenže těm „oněm“ je o dvacet let méně.

Reagovat
Anonymni 02.09.25

A vy se ptáte na co? Jako jestli to má nebo nemá cenu. Prostě moderní technologie tady jsou, budou a připravte se na to. Nebo vám jednoduše ujede vlak. Jako jasně, můžete zatáhnout závěsy v bytě a být naprosto v klidu, jenže pak se nedivte, že vylezete po pěti letech ven a ten svět kolem vás bude vypadat úplně jinak.

Reagovat
Anonymni 06.09.25

Já vám trochu rozumím. Ale jako počítejte s tím, že moderní technologie tady prostě budou. Ta technofobie je na místě, ale musíte ji překonat. Dneska jsou prostě celé obory, které fungují na automatizaci a moderních technologiích. A divila byste se, jak třeba externí call centrum používá automatizaci a roboty.

Reagovat
Anonymni 12.09.25

Podle mě jsou moderní technologie fajn a musíme je přijmout. A AI? Jako za mě je to něco na úrovni průmyslové revoluce. Prostě nás to posune o dost dál. Automatizace je hodně podceňovaná (ale v některých ohledech je tomu přesně naopak). Ale když vidím, jak se třeba mobilní kotelna dokáže řídit sama, tak fakticky jenom zírám.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.