Diskuze

Volné diskuse

Obezita lidí

Anonymni 21.12.25

Dobrý den, dívám se tak kolem sebe a přijde mi, že lidi rozhodně nejsou prostě žádné žížalky a tak. No, jako já sama taky občas nosím šaty pro plnoštíhlé. Ale sama s tím něco dělám. Vím, že každý máme trochu jiné postavy, predispozice. Ale když vidím třeba některé holky z práce, které jsou jak pumpy a jsou s tím stavem spokojené, to mi fakt hlava nebere.

Reagovat
Anonymni 21.12.25

Jako ano, máte trochu pravdu, taky mi to tak trochu přijde. Ale je to podle mě hlavně o tom, že špatně jíme, špatně spíme a celkově se o sebe jako civilizace moc nestaráme. Sedavé zaměstnání tomu taky neprospívá. Ale jídlo dělá fakt hodně. Já jsem nedávno zjistil hlavně to, že třeba káva v akci nemusí být nutně nekvalitní. Je to jenom o dodavateli.

Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 22.12.25

Jídlo, ale taky pohyb. Podívejte se třeba na to, jak vypadá statistika silničního provozu. Aut jezdí stále více a více a ještě k tomu tak, že v nich jezdí jenom jeden člověk. Takže pět lidí jezdí do práce jedním autem a to i přesto, že to mají třeba deset minut a mohli by chodit pěšky.

Reagovat
Anonymni 10.01.26

Obezita je v dnešní době velký strašák, ale nejdůležitější je prostě začít se hýbat i kdyby to mělo být jen pár kilometrů chůze v přírodě denně. Aby u toho člověk vydržel a neodradilo ho první špatné počasí nebo nepohodlí, je klíčové mít kvalitní boty a oblečení, které něco vydrží a člověk se v nich cítí dobře. Odolnou výbavu na ven, která vás nezradí ani v náročnějším terénu, nabízí třeba https://armik.cz/.

Reagovat
Alena67 11.01.26

Tohle téma mi přijde hodně citlivé a zároveň důležité. Obezita podle mě není jen o jídle, ale i o psychice, zvycích a celkovém nastavení. Každý má jiný příběh a jiné možnosti, takže soudit někoho je strašně jednoduché, ale řešení už tolik ne. Je pravda, že v momentech, kdy je to náročnější mi teď do dne zapadá i Krupa Kratom, ale beru to jen dočasně. :)

Reagovat
Anonymni 12.01.26

Jako tohle mi přijde taky občas docela bizár, protože prostě co.. lidi se nehýbají, mají jenom to svoje a neřeší, co bude zítra. Takže asi tak. Jasně, taky mám svoje koníčky, které jsou spíše sedavé. Pracuji přes elektrické motory Bühler a celkově prostě dělám s jemnou elektronikou a tak. Ale zase na druhou stranu pravidelně, čili každý den, běhám.

Reagovat
Anonymni 19.01.26

Podle mě je to hodně o tom, že lidé mají málo pohybu. Ale taky docela špatně jedí. Na spoustu věcí jsme už zapomněli. Přitom možnosti jsou a to třeba i pro lidi, kteří něco nejedí nebo tak. Nedávno jsem zjistil, že existuje třeba vegan omega 3. Což mi přijde fakt super, protože když nemusím, tak maso nejím.

Reagovat
Anonymni 30.07.26

Je to hlavně o tom, co člověk jí a pije. Je prostě důležité omezit cukry a tučné potraviny. Místo coly pít čistou vodu, jíst víc bílkovin a zeleniny, a ona by ta váha šla dolů sama, ale lidem se často nechce nebo nemají pevnou vůli a pak se diví. Neskutečně moc cukru totiž přijímáme právě v tekuté formě – různé džusy, ochucené limonády, sladké minerálky a alkohol. To dělá strašně moc. Já jsem to redukovala jen na čistou vodu a pár káv z kávovaru (žádné rozpustné slazené směsi), jen si k tomu občas zhřeším sklenkou vína. U kávovaru je pak akorát potřeba myslet na pravidelné čištění a odvápňování, na což používám Univerzální Eco odvápňovač do kávovarů Penepex. No ale taky občas zhřeším dortíkem k nedělní kávě nebo sklenkou vína, ale když je to občas, tak se to ztratí

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.