Dobrý den, budeme teď předělávat fasádu svépomocí na rodinném domě a tak si říkám, co na to všechno potřebuji zajistit za nádraží. Něco málo jsem si o tom už načetl, ale tak lepší je se podle mě zeptat. Myslíte, že je potřeba třeba pracovní plošina? Kousek od nás sídlí půjčovna pracovních plošin, ale nejsem si jistý, jestli nebude stačit jenom obyčejné lešení. ;-)
Tak záleží, jak moc potřebujete být mobilní a na jak dlouho to máte. Jestli je to rychlá oprava, tak stačí plošina. Ale my dělali třeba společně s fasádou hromosvod projekt a byli jsme fakt rádi za lešení, protože to bylo na delší lokte. ;-) Ideálně si nechte obojí nacenit a pak se rozhodněte. Počítejte navíc s tím, že k plošině potřebujete alespoň dva lidi. Na lešení se pohybujete jak potřebujete. ;-)
Ahoj, chtěl bych se na něco zeptat. Také bych celkem rád něco udělal s naší fasádou. Určitě by to chtělo novou omítku a nátěr. No jo, ale teď jaké řešení pro to vybrat. Nemáte ohledně toho nějaké tipy? Já jsem se díval, že špatně nevypadají například řešení, která nabízí Baumit – https://baumit.cz/…itky-a-barvy Co myslíte? Je to dobrá volba?