Diskuze

Volné diskuse

Organizace nářadí ve sklepě

Anonymni 20.07.22

Zdravím plantážníci a kutilové, ač se to nezdá, blíží se podzim a přede mnou se kupí dlouho odkládaný projekt a to je organizace nepořádku ve sklepě. Mám to tam tak nějak všechno na jedné hromadě, páté přes deváté. Asi to znáte. Tak si říkám, jak to máte řešené vy, pokud máte? Stačí třeba policový regál? Nebo jste si něco zbastlili ručně? Přiznám se, že raději si koupím něco homologovaného, než riskovat nějaký domaděl, který se pak pod tíhou zodpovědnosti rozpadne! :)

Reagovat
Anonymni 20.07.22

Zdravíčko, taky to letos řeším. Máme od loňska nové bydlení, které jsme si nechali dělat jako projekt dřevostavby na klíč ale zapomněli jsme na sklep, respektive na jeho vybavení. Takže jste to taky řešili přes všelijaké regály. Ale já jsem teda nebyl srab a stloukl si to doma ze dřeva. ;-)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.