Diskuze

Volné diskuse

Poctivý úklid

Anonymni 18.07.25

Dobrý den, nedávno jsme se ženou řešili to, jak moc nás nebaví uklízet a proto to pak taky trochu flákáme. Všichni to asi známe, ne? Říkal jsem si tedy, že bych objednal firmu na úklid Uherské Hradiště. Vždycky mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdyby k nám domů přišla uklízečka. Podle mě by uklidila i věci, o kterých nevíme, že se mají uklízet. :D

Reagovat
Anonymni 05.08.25

Dobrý den, jako pokud na to máte peníze, tak asi ano. Dává to smysl. Já to totiž dělám taky tak. Živí mě výroba plotů a třeba teď přes léto máme fakt hromadu zakázek. Navíc mi manželka dělá administrativu, takže se potkáváme doma prakticky jenom večer a na nějakou starost o domácnost fakt není čas. Takže směle do toho. :)

Reagovat
Anonymni 06.08.25

Tak jako proč by ne, když na to máte, tak je to důležité. Mám malou firmu na servis CNC strojů a taky jednou nebo dvakrát za rok pozvu profíky, kteří nám to fakt vycídí. Ale to neznamená, že se na úklid vykašlete úplně. To podle mě fakt vůbec nedává smysl.

Reagovat
Anonymni 08.08.25

Tohle je fakt hodně zajímavá debata. Jako úklid je určitě potřeba. Ale fakt takový ten poctivý. Hlavně když máte zahradu. Ono stačí málo a najednou je u vás firma na deratizace Jindřichův Hradec, protože máte doma myši, nebo třeba dřevomorku a já nevím, co všechno. Škůdci jsou prostě potvory a nepořádek jim svědčí.

Reagovat
Anonymni 11.08.25

Tak ono taky hodně záleží na tom, co berete jako poctivé, že? Jako my, když jsme dělali poctivý úklid na chalupě, tak šlo všechno ven. Pořídili jsme do sklepa sanační systémy a prostě se to dělalo z gruntu. A něco vám řeknu, takový úklid vám zabere třeba i týden práce. Tak to prostě je. :)

Reagovat
Anonymni 13.08.25

Tak ono hodně záleží na tom, jak to máte doma nastavené, že? U nás se třeba laminátové podlahy stírají každý den. Jako fakt není den, kdy by u nás někdo nesetřel. Ale je to taky hodně o tom, že se o tu práci prostě s manželkou dělíme. A ne rovným dílem, ale když je to potřeba, tak se to prostě udělá.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.