Dobrý den, jak jste řešili podlahu na terasu? My jsme přemýšleli nad tím, že bychom koupili podlahu od https://www.floorforever.cz/, které se nám docela líbí. Nejspíš asi vinyl. Dneska existují i impregnace, které zabrání vlhkosti a zkroucení podlahy. Jen mám strach z tepelným výkyvů. Terasa bude mít sice stínění, ale pořád bude venku.
No, já si třeba myslím, že na terase by skvěle vypadala dřevěná podlaha. Právě jeden můj kamarád to takto má a fakt to vypadá nádherně. Samozřejmě, že to dřevo musí být upravené aby odolalo venkovním vlivům. Pokud je ale podlaha kvalitní, tak takto klidně vydrží roky. Až někdy budu rekonstruovat terasu, tak asi také zvolím dřevo.
No, my máme na terase dřevoplast a s tím jsem zatím hodně spokojený. Dobře se to udržuje. Teď ale spíš řeším jaké podlahy udělat v domě. Slyšel jsem, že hodně populární jsou teď vinylové podlahy. Máte to někdo doma? Mám například strach z toho aby se to za pár měsíců nepoškrábalo, ale podle toho, co jsem četl, tak by ten vinyl prý měl být dost odolný.