Diskuze

Volné diskuse

Pojištění schopnosti splácet

Anonymni 28.02.22

Ahoj. Na jednu stranu vím, že v dnešní době to není úplně nejmoudřejší, ale rozhodli jsme se s manželem, že si vezmeme hypotéku na nový dům. A vzhledem k tomu, že už jsme oba starší, tak nás napadlo jestli by nestálo za to si sjednat i pojištění schopnosti splácet. Třeba u https://www.metlife.cz/…sti-splacet/ Co si o tom myslíte? Má takové pojištění smysl? Díky moc.

Reagovat
Anonymni 09.03.22

Osobně jsou pro mě pojistky, bez kterých bych do jistých věcí nešel. Jedna z nich je třeba pojištění schopnosti splácet, protože nikdy nevíte. Hlavně v této situaci. A když jsem nastupoval do práce Kladno, tak jsem si samozřejmě zřizoval pojistku na blbost, respektive pojištění odpovědnosti. Ta taky dokáže občas pěkně zachránit zadek. ;-)

Reagovat
Anonymni 14.03.22

Jako třeba úvěr pro firmy bych bez podobné jistoty v dnešní době určitě neuzavřel. I když si vezmu úvěr na rozvoj firmy, tak v současné době fakt nevím, jestli budu moct podnikat i za měsíc. Víte, jak to myslím… Takže pojištění schopnosti splácet je rozhodně věc, která chrání jak banku, tak i mě. ;-)

Reagovat
Anonymni 28.03.22

Rozhodně do toho jděte. Ono si možná říkáte, že je to jen malá půjčka na kolo nebo jiný podružný náklad. Ale nikdy nevíte, co se může stát. A pak se vám pojištění schopnosti splácet může hodit, ani nevíte jak. Zvlášť to říkám lidem, kteří si půjčují peníze častěji a mají jich třeba několik u nebankovních společností.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.