Dobrý den, nemám dotaz, ale spíš radu a takový tip. Kdybyste potřebovali někoho na likvidace škod Plzeň, tak mrkněte na firmu v odkazu. Nedávno jsem řešil jednu nepříjemnou událost, moc jsem si s tím nevěděl rady a hlavně jsem na to neměl moc času. A ta firma mi to zařídila fakt pair excellance.
Jo, taky mi kdysi podobná společnost pomohla. Ono je to fajn mít i nějakou takovou asistenci třeba i do domácnosti, případně do práce, pokud máte vlastní dílnu nebo tak. Když se mi pak pokazil CNC laserový řezací stroj, tak se to vyřešilo všechno mnohem rychleji a nahlásilo se to jako pojistná událost.
No jako to chápu, že člověku se ta pomoc hodí. Ne každý má ty buňky na to, aby to dokázal řešit. Já třeba nerad komunikuji s různými dílnami a tak. Prostě nemám rád takový ten jejich arogantní nadhled á la paninko… Kdyby věděli, že mě jednu dobu živila galvanizace a na těch dílnách jsem byla taky…
Jako chápu, co se tím snažíte říct. Ta pomoc je potřeba. A myslím si, že statistika silničního provozu navíc poměrně jasně dokazuje i to, že spousta lidí si neví rady právě po té dopravní nehodě. Dokážeme poskytnout první pomoc, ale to řešení dopravní nehody nás pak vlastně obrovsky paralyzuje.