Diskuze

Volné diskuse

Pracovna v domě

Anonymni 20.02.26

Dobrý den všichni, přemýšlím nad tím, že bych se z pronajaté kanceláře přestěhoval domů a vyřešil si tím jednu volnou místnost, ve které se akorát tak zbytečně topí. Tak přemýšlím, jaký kancelářský nábytek zvolit. Ono jde taky hodně o to, že teď mám velký inspirativní prostor, tak bych to chtěl přenést i domů.

Reagovat
Anonymni 20.02.26

Nevidím na tom nic špatného. Když jsme dělali zateplení střechy, tak jsem na to taky myslel a předělal trochu příčky v domě a vytvořil si tam takovou svojí 15 m2 velkou mísnost, kde mám počítač, pracovnu a když potřebuji, tak si tam vezmu i klienta. Má to i svůj vlastní vchod, což teda nebyl účel, ale pak to tak nějak vyplynulo ze situace. :)

Reagovat
Alena67 20.02.26

Pracovat z domova nebo si vytvořit příjemné pracovní prostředí je podle mě moc důležité pro produktivitu i psychickou pohodu. Sama si občas beru práci ven, třeba do parku nebo na terasu, protože čerstvý vzduch mi pomáhá lépe se soustředit a cítit se líp. Když vyrážím ven na delší pobyty nebo výlety, vždycky se mi hodí spolehlivé věci, pár jsem si jich pořídila na https://armik.cz ty mi vždy pomáhají.

Reagovat
Anonymni 24.02.26

V domě nebo v bytě? To jsou totiž docela dva velké rozdíly. Ale tak jako co si budeme povídat, fungovat může to i to. Já teď přemýšlel nad tím, že bych si pronajal na práci právě prostor od SVJ. Ale nakonec z toho sešlo. Byli by potřeba nějaké magnetické karty s magnetickým proužkem, aby se mi tam necourali lidi. I když jsou to sousedi, nemají tam co dělat.

Reagovat
Anonymni 25.02.26

Dobrý den, ono asi fakt hodně záleží na tom, jak vypadá vaše pracovna. Respektive pracovní místo. Pokud je to prostě nějaké zázemí s počítačem a pár skříněmi, tak je to asi v pohodě. Něco jiného by byla třeba velká montovaná hala. Jde hlavně o to, jak chcete oddělit pracovní prostor od toho domácího.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.