Dobrý den všichni, přemýšlím nad tím, že bych se z pronajaté kanceláře přestěhoval domů a vyřešil si tím jednu volnou místnost, ve které se akorát tak zbytečně topí. Tak přemýšlím, jaký kancelářský nábytek zvolit. Ono jde taky hodně o to, že teď mám velký inspirativní prostor, tak bych to chtěl přenést i domů.
Nevidím na tom nic špatného. Když jsme dělali zateplení střechy, tak jsem na to taky myslel a předělal trochu příčky v domě a vytvořil si tam takovou svojí 15 m2 velkou mísnost, kde mám počítač, pracovnu a když potřebuji, tak si tam vezmu i klienta. Má to i svůj vlastní vchod, což teda nebyl účel, ale pak to tak nějak vyplynulo ze situace. :)
Pracovat z domova nebo si vytvořit příjemné pracovní prostředí je podle mě moc důležité pro produktivitu i psychickou pohodu. Sama si občas beru práci ven, třeba do parku nebo na terasu, protože čerstvý vzduch mi pomáhá lépe se soustředit a cítit se líp. Když vyrážím ven na delší pobyty nebo výlety, vždycky se mi hodí spolehlivé věci, pár jsem si jich pořídila na https://armik.cz ty mi vždy pomáhají.