Diskuze

Volné diskuse

Přístřešek na auto

Anonymni 16.08.25

Zdravím všechny, jako podzimní projekt si plánuju udělat takový menší přístřešek na auto. Jako není problém s konstrukcí, ale trochu bojuji s tím, co dám jako povrch pod přístřešek na auto. Jako první mě napadly zatravňováky, ale kdo to bude sekat? Tak jsem si říkal, jestli tam nedat třeba jenom hrubší frakci štěrku? Co myslíte?

Reagovat
Anonymni 20.08.25

Jo, jako já si myslím, že tohle by klidně šlo. My máme taky nějaký makadam nebo co to je. A stačí to. Jen si tam dejte ideálně nějaký plašič ptáků, protože jakmile se vám tam usídlí vlaštovky nebo nějaké podobné ptactvo (nic proti tomu samozřejmě), tak tam auto prostě a jednoduše parkovat přestanete.

Reagovat
Anonymni 18.09.25

Já si to dělal sám svépomocí a jako příjezd jsem udělal zatravňováky a přímo pod auto jsem dal štěrk. Už teda nevím, jakou frakci. Ale teda byla to makačka. Na druhou stranu jsem měl chuť do práce, takže to šlo tak nějak samo. Tady https://www.ardon.cz/…erkove-odevy jsem si koupil montérky s laclem a prostě se pustil do díla. Ale chce to taky pořádně plánovat. :)

Reagovat
Anonymni 06.10.25

Přiznám se, že jsem nad přístřeškem nikdy nepřemýšlel. Myslel jsem si, že mi bude stačit plot na míru a hotovo. Ale v poslední době zjišťuji, že bych vlastně docela nějaký přístřešek na auto bral. Protože prostě tohle podzimní počasí je takové, že to auto je pak pořád špinavé. :)

Reagovat
Anonymni 11.11.25

Jako bez přístřešku bych už taky nefungoval. A co jsem si koupil nové auto a do něj tohle https://www.recenzopedia.cz/…in-autoradia 1DIN autorádio, tak přemýšlím, že si dokonce pronajmu garáž. Ale teda řeknu vám, že ty ceny pronájmů garáží u nás ve městě jsou fakt naprosto šílené. Na novou bohužel zatím nejsou peníze a na stavbu nemám prostor.

Reagovat
Anonymni 12.11.25

Tak já si myslím, že přístřešek si uděláte sám, pokud jste aspoň trochu šikovný a říká vám něco to, jak fungují CO2 svářečky. Já si udělal vlastní konstrukci a celkově prostě ten celý příspěvek svépomocí. A výhoda byla, že ho mám přesně podle sebe. :) A navíc mě to docela bavilo.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.