Diskuze

Volné diskuse

Recenze na e-shopy


PíchavkaModrá 08.01.15

Kde nakupujete zboží? Máte nějaké oblíbené e-shopy? :think:


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | pucek 08.01.15

Nezklamali Najmanovi, Basík, Kotvičníková farma.


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | jolana13 14.03.15

VŘELE DOPORUČUJI"NEJ­LEVNĚJŠÍ ZAHRADNÍK"-NEMÁ CHYBU…


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | Kovy72 24.04.15

Ahoj,

nakupujeme všude možně. Venku je už hezky, tak jsem se vrhnul na zahrádku a zjistil jsem, že nemám pořádné nůžky. Takže jsem dnes objednával na ;) http://www.fiskars-online.cz/…uzky-fiskars 8)


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | Anonymni 12.04.21

Poslední dobou hrozně ráda nakupuji na https://www.recenzer.cz/obchod/mall-cz/ líbí se mi u nich odběr ve výdejních boxech. Dříve jsem nakupovala na Alze, ale po problému s reklamací už nikdy.


Reagovat
AleachiMB 08.01.15

My třeba nakupujeme podle recenzí, rad od přátel nebo na jiné doporučení. Většinou si dáváme načas, když něco sháníme. Bazénovou chemii nakupujeme jedině od techneca. Když potřebujeme poradit, můžeme zavolat na telefonickou podporu, kde nám vždy vše vysvětlí. :srdce:


Reagovat
Pavel Navrátil 08.02.15

Zdravíčko, musím reagovat, neboť jsem už už několikrát nakupoval bazénovou chemii v praze na http://www.bazenovachemiepraha.cz/ vše, co potřebuju, najdu tam, ale nebudu lhát, ceny za něco jsou tam vysoké, tak pak hledám jinde.


Reagovat
KačkaBauch 08.02.15

Techneco? Proč nezajdete někde do kamenného obchodu a nekoupíte tam levně, to jim tu děláte reklamu?:D Nevím, nechci odsuzovat, ale já si radši zajdu do obchodu a ohmatám, popřemýšlím a koupím:-))


Reagovat
Pavel Navrátil 08.02.15

Když nemáte čas lítat po obchodech, je to výborný způsob nákupu, nakupovaz z domu přes e-shop, vy takto nenakupujete? V případě techneca je i dobré vědět, že pomůžou s jakýmkoliv problémem, já jen napsal, že doporučuji tenhle obchod, protože se paní ptala:-)


Reagovat
KačkaBauch 08.02.15

Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,.


Reagovat
Re: KačkaBauch | sapmok 28.02.15

[citace] @KačkaBauch píše: Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,. [/citace] NENAKUPUJI NIKDE JINDE! ;)


Reagovat
Bárborá Té. 10.02.15

Já v eshopech nenakupuju ani prd, a přesto jsem s manželem přehodnotila situaci a u bazénové chemie praha jsme taky nakoupili. Je super, že umí poradit odpoví na všechny dotazy a u všeho mají vysvětlené k čemu je a složení atd i na webu, takže se v tom jde snadno zorientovat. Mají i celkem férové ceny takže my kupujem tam. SOused nadává, že žádnou chemii nechce a pak si z vesela leje do bazénu savo. Chápete to? :nevim:


Reagovat
ManBar 13.03.15

Přidávám se k většině a eshp http://www.bazenovachemiepraha.cz/page/clanky/19 doporučuju, už jen kvůli těm článkům :D


Reagovat
Anonymni 31.01.19

Když nakupuji na internetu já, vždycky si obchod ve kterém něco objednám vybírám podle seznamu akcí na https://slevovykupon.net/ Díky tomu tak ušetřím nemalé peníze, protože nakupuji ve slevách, které bych jinak těžko objevila.


Reagovat
Anonymni 14.02.19

Jelikož jsem člověk, který tráví strašně moc času v přírodě, mým nejoblíbenějším e-shopem je army obchod https://armik.cz/ Mám od nich stan a spacák, který jsem tam pořídil za super cenu.


Reagovat
Anonymni 14.02.19

Jelikož jsem člověk, který tráví strašně moc času v přírodě, mým nejoblíbenějším e-shopem je army obchod https://armik.cz/ Mám od nich stan a spacák, který jsem tam pořídil za super cenu.


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 10.07.19

Já taky dost často nakupuji přes eshopy, a v poslední době se mi dost osvědčilo nakupovat na základě slevových kupónů z http://kuponozdroj.cz/ , zrovna na eshop Armik, který zmiňujete jsem díky tomu našel pětiprocentní sle­vu.


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 16.02.21

Ahoj, jak zde píšeš o nějakém takovém portálu na slevy, tak já jsem si zase pro změnu našla tento portál – https://www.mujletak.cz kde mají zase pro změnu veliké množství různých letáků, které pak můžeš využít k tomu, abys mohla levně nakoupit a to si myslím, že se opravdu vyplatí! Měj se hezky a dej vědět.


Reagovat
Anonymni 22.03.21

Ahoj já moc ráda nakupuji na tomto webu: https://www.greenmat.cz/…59_146_2.htm. Mají krásné věci, s fajn výběrem a hlavně všechno za moc dobré ceny! Nedávno jsem si tam například koupila super ekologické utěrky, houbičky a tak podobně. Dříve jsem tam dokonce sehnala i nějaký pěkný nábytek. No je tam toho prostě spoustu!


Reagovat
Anonymni 23.03.21

Mám svých pár oblíbených, takové ty klasické značky. Ale nemám ráda univerzální nákupní domy, kde mají všechno, ale ve finále s ničím neporadí. Takže jsem si hodně oblíbila různé rozcestníkové články, které mi poradí s výběrem a zároveň nasměrují správným směrem. Třeba když jsem objednávala běžecký pás, tak jsem četla tohle > https://entuzio.cz/bezecke-pasy/ a dost dobře mi to vysvětlilo celou problematiku a na co si dát pozor a jak správně rotoped vybrat. ;-)


Reagovat
Anonymni 24.03.21

Já si v poslední době oblíbila eshop www.lanotte.cz … Hlavně díky velkým akčním slevám. Prodávají spodní prádlo, hlavně pro ženy, ale mají i pár pánských kousků. Všechno v kvalitě srovnatelné s Astratexem, ale za nižší ceny. Narazila jsem na ně díky recenzím na Heuréce, který mě přesvědčily o tom, že to není jen nějaký garážový prodejce, ale fakt renomovaný odborník: https://obchody.heureka.cz/…enze/overene


Reagovat
Anonymni 25.03.21

Já hlavně podle recenzí je to nejlepší možnost podle mě :) Naposledy jsem si tak přes recenze na https://vas-pomocnik.cz/…klimatizaci/ koupil novou klima do bytu na léto, protože už jsem o tom snil asi 3. sezónu a stále nic až teď jsem se priparvil :D


Reagovat
Anonymni 11.04.21

Spodní prádlo nakupuji už snad jen z https://www.intimidea.cz/ . Je totiž bezešvé :)


Reagovat
Anonymni 25.05.21

Ahoj, to co bych Vám chtěla v této super diskuzi doporučit, není úplně e-shop, ale spíš webové stránky jedné super firmy, kterou našel manžel, když sháněl nějaké levné zámečníky, kvůli našemu zabouchnutému autu. Zadal do vyhledávače: Zámečnictví Mladá Boleslav a vyskočil na něj tento web: https://zamecnik-mladaboleslav.cz/. Všem pravdu vřele doporučuji! :-)


Reagovat
Anonymni 29.06.21

Nemá někdo zkušenost s čističkou vzduchu z https://ezinep.cz/ ?


Reagovat
krista 12.07.21

Já to vždycky udělám tak, že se projdu po zahradě, sepíšu si co potřebuju a sednu k PC. Na PC pak hledám kde koupím nejlevněji. Ale posledně jsem využila tady: https://slevovykupon.net slevový kupon, protože jsem toho měla fakt hodně. Semínka, nějaké nářadí a tak. Tak třeba to někomu pomůže :)


Reagovat
Anonymni 12.07.21

Tak podle toho co, samozřejmě. :) Teď jsme třeba kupovali kusové koberce, tak ty jsme nakupovali ve Vesně – https://www.vesna.cz/kusove-koberce je to takový pěkný eshop s poměrně velkou nabídkou. A navíc mají v Chrudimi prodejnu, tak si to člověk může vyzvednout přímo tam, což je samozřejmě hodně příjemné. :) Určitě ho doporučuji všem, kdo si zařizují bydlení. :)


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 11.08.21

O tom obchodu jsem nikdy neslyšel. My jsme teďka kupovali pár koberců z webu https://www.breno.cz/…obercu/c-544. Koberce jsou naprosto skvělé, čísté a kvalitní. Nejlepší snad ale bylo to, že jsme se koukali do sekce „koberce výprodej“, takže to mělo naprosto skvělou cenu. Za nás opravdu dobrý výběr za dobrou cenu. Mějte se


Reagovat
Anonymni 12.08.21

Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s nákupem roušek a testů. Byli jsme na dovolené v zahraničí, takže samozřejmě mít s sebou zásobu respirátorů, antigeny, prostě to, co člověk potřebuje. :) V množství, které jsme potřebovali, neměly ani lékárny, ale nakonec jsme našli zachránce z https://rouska-velkoobchod.cz/ a ti mají všeho dost. :) Hodí se to samozřejmě i pro návštěvu obchodů, třeba zahradnictví, kde jsme byli dopoledne. :)


Reagovat
Anonymni 25.08.21

Ahoj, mně nedávno kolegyně v mé nové práci poradila super kvalitní a spolehlivý e-shop. Teď jsem si tam třeba objednala krásné barevné respirátory pro sebe i pro děti: https://www.greenmat.cz/…60_150_2.htm. Ale už jsem tam dříve kupovala i nějaký krásný a ekologicky vytvořený nábytek a také krásné dřevěné vybavení do kuchyně! Fakt všem doporučuji!


Reagovat
Anonymni 22.09.21

Dobrý večer! My s manželem teď koukáme po e-shopu, který se zaměřuje na prodej levných, ale kvalitních pneumatik na auta. Pár fajn obchodů jsem, myslím si, našla, ale manželův kolega prý nedá dopustit na tento internetový obchod: https://www.pneuok.cz/, tak asi dáme na jeho radu a pořídíme nové pneumatiky tam… Klidně Vám dám vědět, jak nákup proběhl a jak jsme spokojení!


Reagovat
Anonymni 23.09.21

Ahoj všichni! Už jste slyšeli o tomhle super e-shopu: https://www.svetmazlika.cz/ Od té doby, co ho znám, nenakupuji potřeby pro mého pejska nikde jinde. Mají super výběr a skvělé ceny. Všem, kteří mají domácí mazlíčky, tento obchod doporučuji! Mně ho před lety doporučila kolegyně z práce, která má svou malou chovnou stanici, takže jí v tomto ohledu stoprocentně věřím.


Reagovat



Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.