Diskuze

Volné diskuse

Recenze na e-shopy


PíchavkaModrá 08.01.15

Kde nakupujete zboží? Máte nějaké oblíbené e-shopy? :think:


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | pucek 08.01.15

Nezklamali Najmanovi, Basík, Kotvičníková farma.


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | jolana13 14.03.15

VŘELE DOPORUČUJI"NEJ­LEVNĚJŠÍ ZAHRADNÍK"-NEMÁ CHYBU…


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | Kovy72 24.04.15

Ahoj,

nakupujeme všude možně. Venku je už hezky, tak jsem se vrhnul na zahrádku a zjistil jsem, že nemám pořádné nůžky. Takže jsem dnes objednával na ;) http://www.fiskars-online.cz/…uzky-fiskars 8)


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | Anonymni 12.04.21

Poslední dobou hrozně ráda nakupuji na https://www.recenzer.cz/obchod/mall-cz/ líbí se mi u nich odběr ve výdejních boxech. Dříve jsem nakupovala na Alze, ale po problému s reklamací už nikdy.


Reagovat
Re: PíchavkaModrá | Anonymni 20.04.22

Ahoj, tak to teda hodně záleží na tom, co zrovna nakupuji… Třeba dneska jsem sháněla nějakou přírodní kosmetiku, kterou jsem nakonec objednala na e-shopu Biooo.cz . Pak jsem ještě objednávala nějaké doplňky stravy a ty jsem zase sehnala na e-shopu Aktin.cz. Ale například oblíbený e-shop mého manžela je tohle: https://eshop.sharplayers.cz/prislusenstvi . Ta já bych si ale asi nic moc nevybrala :D .


Reagovat
AleachiMB 08.01.15

My třeba nakupujeme podle recenzí, rad od přátel nebo na jiné doporučení. Většinou si dáváme načas, když něco sháníme. Bazénovou chemii nakupujeme jedině od techneca. Když potřebujeme poradit, můžeme zavolat na telefonickou podporu, kde nám vždy vše vysvětlí. :srdce:


Reagovat
Pavel Navrátil 08.02.15

Zdravíčko, musím reagovat, neboť jsem už už několikrát nakupoval bazénovou chemii v praze na http://www.bazenovachemiepraha.cz/ vše, co potřebuju, najdu tam, ale nebudu lhát, ceny za něco jsou tam vysoké, tak pak hledám jinde.


Reagovat
KačkaBauch 08.02.15

Techneco? Proč nezajdete někde do kamenného obchodu a nekoupíte tam levně, to jim tu děláte reklamu?:D Nevím, nechci odsuzovat, ale já si radši zajdu do obchodu a ohmatám, popřemýšlím a koupím:-))


Reagovat
Pavel Navrátil 08.02.15

Když nemáte čas lítat po obchodech, je to výborný způsob nákupu, nakupovaz z domu přes e-shop, vy takto nenakupujete? V případě techneca je i dobré vědět, že pomůžou s jakýmkoliv problémem, já jen napsal, že doporučuji tenhle obchod, protože se paní ptala:-)


Reagovat
KačkaBauch 08.02.15

Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,.


Reagovat
Re: KačkaBauch | sapmok 28.02.15

[citace] @KačkaBauch píše: Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,. [/citace] NENAKUPUJI NIKDE JINDE! ;)


Reagovat
Bárborá Té. 10.02.15

Já v eshopech nenakupuju ani prd, a přesto jsem s manželem přehodnotila situaci a u bazénové chemie praha jsme taky nakoupili. Je super, že umí poradit odpoví na všechny dotazy a u všeho mají vysvětlené k čemu je a složení atd i na webu, takže se v tom jde snadno zorientovat. Mají i celkem férové ceny takže my kupujem tam. SOused nadává, že žádnou chemii nechce a pak si z vesela leje do bazénu savo. Chápete to? :nevim:


Reagovat
ManBar 13.03.15

Přidávám se k většině a eshp http://www.bazenovachemiepraha.cz/page/clanky/19 doporučuju, už jen kvůli těm článkům :D


Reagovat
Anonymni 31.01.19

Když nakupuji na internetu já, vždycky si obchod ve kterém něco objednám vybírám podle seznamu akcí na https://slevovykupon.net/ Díky tomu tak ušetřím nemalé peníze, protože nakupuji ve slevách, které bych jinak těžko objevila.


Reagovat
Anonymni 14.02.19

Jelikož jsem člověk, který tráví strašně moc času v přírodě, mým nejoblíbenějším e-shopem je army obchod https://armik.cz/ Mám od nich stan a spacák, který jsem tam pořídil za super cenu.


Reagovat
Anonymni 14.02.19

Jelikož jsem člověk, který tráví strašně moc času v přírodě, mým nejoblíbenějším e-shopem je army obchod https://armik.cz/ Mám od nich stan a spacák, který jsem tam pořídil za super cenu.


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 10.07.19

Já taky dost často nakupuji přes eshopy, a v poslední době se mi dost osvědčilo nakupovat na základě slevových kupónů z http://kuponozdroj.cz/ , zrovna na eshop Armik, který zmiňujete jsem díky tomu našel pětiprocentní sle­vu.


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 16.02.21

Ahoj, jak zde píšeš o nějakém takovém portálu na slevy, tak já jsem si zase pro změnu našla tento portál – https://www.mujletak.cz kde mají zase pro změnu veliké množství různých letáků, které pak můžeš využít k tomu, abys mohla levně nakoupit a to si myslím, že se opravdu vyplatí! Měj se hezky a dej vědět.


Reagovat
Anonymni 22.03.21

Ahoj já moc ráda nakupuji na tomto webu: https://www.greenmat.cz/…59_146_2.htm. Mají krásné věci, s fajn výběrem a hlavně všechno za moc dobré ceny! Nedávno jsem si tam například koupila super ekologické utěrky, houbičky a tak podobně. Dříve jsem tam dokonce sehnala i nějaký pěkný nábytek. No je tam toho prostě spoustu!


Reagovat
Anonymni 23.03.21

Mám svých pár oblíbených, takové ty klasické značky. Ale nemám ráda univerzální nákupní domy, kde mají všechno, ale ve finále s ničím neporadí. Takže jsem si hodně oblíbila různé rozcestníkové články, které mi poradí s výběrem a zároveň nasměrují správným směrem. Třeba když jsem objednávala běžecký pás, tak jsem četla tohle > https://entuzio.cz/bezecke-pasy/ a dost dobře mi to vysvětlilo celou problematiku a na co si dát pozor a jak správně rotoped vybrat. ;-)


Reagovat
Anonymni 24.03.21

Já si v poslední době oblíbila eshop www.lanotte.cz … Hlavně díky velkým akčním slevám. Prodávají spodní prádlo, hlavně pro ženy, ale mají i pár pánských kousků. Všechno v kvalitě srovnatelné s Astratexem, ale za nižší ceny. Narazila jsem na ně díky recenzím na Heuréce, který mě přesvědčily o tom, že to není jen nějaký garážový prodejce, ale fakt renomovaný odborník: https://obchody.heureka.cz/…enze/overene


Reagovat
Anonymni 25.03.21

Já hlavně podle recenzí je to nejlepší možnost podle mě :) Naposledy jsem si tak přes recenze na https://vas-pomocnik.cz/…klimatizaci/ koupil novou klima do bytu na léto, protože už jsem o tom snil asi 3. sezónu a stále nic až teď jsem se priparvil :D


Reagovat
Anonymni 11.04.21

Spodní prádlo nakupuji už snad jen z https://www.intimidea.cz/ . Je totiž bezešvé :)


Reagovat
Anonymni 25.05.21

Ahoj, to co bych Vám chtěla v této super diskuzi doporučit, není úplně e-shop, ale spíš webové stránky jedné super firmy, kterou našel manžel, když sháněl nějaké levné zámečníky, kvůli našemu zabouchnutému autu. Zadal do vyhledávače: Zámečnictví Mladá Boleslav a vyskočil na něj tento web: https://zamecnik-mladaboleslav.cz/. Všem pravdu vřele doporučuji! :-)


Reagovat
Anonymni 29.06.21

Nemá někdo zkušenost s čističkou vzduchu z https://ezinep.cz/ ?


Reagovat
krista 12.07.21

Já to vždycky udělám tak, že se projdu po zahradě, sepíšu si co potřebuju a sednu k PC. Na PC pak hledám kde koupím nejlevněji. Ale posledně jsem využila tady: https://slevovykupon.net slevový kupon, protože jsem toho měla fakt hodně. Semínka, nějaké nářadí a tak. Tak třeba to někomu pomůže :)


Reagovat
Anonymni 12.07.21

Tak podle toho co, samozřejmě. :) Teď jsme třeba kupovali kusové koberce, tak ty jsme nakupovali ve Vesně – https://www.vesna.cz/kusove-koberce je to takový pěkný eshop s poměrně velkou nabídkou. A navíc mají v Chrudimi prodejnu, tak si to člověk může vyzvednout přímo tam, což je samozřejmě hodně příjemné. :) Určitě ho doporučuji všem, kdo si zařizují bydlení. :)


Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 11.08.21

O tom obchodu jsem nikdy neslyšel. My jsme teďka kupovali pár koberců z webu https://www.breno.cz/…obercu/c-544. Koberce jsou naprosto skvělé, čísté a kvalitní. Nejlepší snad ale bylo to, že jsme se koukali do sekce „koberce výprodej“, takže to mělo naprosto skvělou cenu. Za nás opravdu dobrý výběr za dobrou cenu. Mějte se


Reagovat
Anonymni 12.08.21

Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s nákupem roušek a testů. Byli jsme na dovolené v zahraničí, takže samozřejmě mít s sebou zásobu respirátorů, antigeny, prostě to, co člověk potřebuje. :) V množství, které jsme potřebovali, neměly ani lékárny, ale nakonec jsme našli zachránce z https://rouska-velkoobchod.cz/ a ti mají všeho dost. :) Hodí se to samozřejmě i pro návštěvu obchodů, třeba zahradnictví, kde jsme byli dopoledne. :)


Reagovat
Anonymni 25.08.21

Ahoj, mně nedávno kolegyně v mé nové práci poradila super kvalitní a spolehlivý e-shop. Teď jsem si tam třeba objednala krásné barevné respirátory pro sebe i pro děti: https://www.greenmat.cz/…60_150_2.htm. Ale už jsem tam dříve kupovala i nějaký krásný a ekologicky vytvořený nábytek a také krásné dřevěné vybavení do kuchyně! Fakt všem doporučuji!


Reagovat
Anonymni 22.09.21

Dobrý večer! My s manželem teď koukáme po e-shopu, který se zaměřuje na prodej levných, ale kvalitních pneumatik na auta. Pár fajn obchodů jsem, myslím si, našla, ale manželův kolega prý nedá dopustit na tento internetový obchod: https://www.pneuok.cz/, tak asi dáme na jeho radu a pořídíme nové pneumatiky tam… Klidně Vám dám vědět, jak nákup proběhl a jak jsme spokojení!


Reagovat
Anonymni 23.09.21

Ahoj všichni! Už jste slyšeli o tomhle super e-shopu: https://www.svetmazlika.cz/ Od té doby, co ho znám, nenakupuji potřeby pro mého pejska nikde jinde. Mají super výběr a skvělé ceny. Všem, kteří mají domácí mazlíčky, tento obchod doporučuji! Mně ho před lety doporučila kolegyně z práce, která má svou malou chovnou stanici, takže jí v tomto ohledu stoprocentně věřím.


Reagovat
Anonymni 29.09.21

Dobrý den všem čtenářům! Já jsem byla nedávno na dovolené ve Švýcarsku a musela jsem si koupit nějaké antigenní samotesty, abych měla jistotu, že budu moct jít kamkoliv mě napadne. Sehnala jsem je přes tento super web: https://rouska-velkoobchod.cz/…ty-cov19-c4/. Nakonec jsem použila jen jeden, když jsem chtěla jít do muzea, jinak po mně nikde nic nechtěli.


Reagovat
Anonymni 13.10.21

Ahoj, teď mě nenapadá nějaký konkrétní e-shop, ale musím Vám ukázat web, který mi ukázala má nejlepší kámoška. Je to stránka: http://kuponozdroj.cz/, kde jsou nejrůznější slevové kupóny a akční nabídky. Takže teď přes internet nakupuji tak, že se kouknu, kde zrovna probíhají největší slevy a podle toho navštěvuji e-shopy. Už jsem tak ušetřila mnoho peněz.


Reagovat
Anonymni 08.11.21

Pro mě je jednoznačně nejlepší e-shop Klarstein, většinou si vše objednávám odtamtud. Aktuálně teď dívám po nějakém klimatu https://www.klarstein.cz/…klimatizace/ neboť přes léto jsem brzy roztál doma.


Reagovat
Anonymni 09.11.21

Já osobně raději nakupuji v kamenných obchodech. Zkušenost s eshopy mě naučila, že dokud to zboží nevidím, tak ho nekupuji. Navíc práce České Budějovice je málo a rád podpořím každého malého živnostníka, který se potýká s klacky, které mu hází pod nohy vláda. Takže asi tak. :) Samozřejmě jinak si to každý dělejte tak, jak chcete. :)


Reagovat
Anonymni 12.11.21

Ahoj, úplně nevím, kolik z Vás by využilo služby zrovna této firmy: https://www.jablotron.cloud/, ale když přemýšlím nad nějakým super e-shopem, vzpomněla jsem si na tento :-D . Nedávno je totiž využila naše firma, aby nám rozšířili elektronické vybavení v naší firmě. Mají fakt super ceny a hlavně super přístup! :-) Fakt všem doporučuji!


Reagovat
Anonymni 27.11.21

Zdravím, měl bych takový dotaz. Do své dílny bych si velice rád pořídil nějaký šroubový kompresor a narazil jsem na tento eshop: https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ Mají tam přesně takový, jaký bych chtěl. Nemáte s tím obchodem čirou náhodou někdo zkušenost? Moc by mi to pomohlo, předem díky za odpověď. :)


Reagovat
Anonymni 29.11.21

Ja rada nakupuju v CCC maji tam slusny vyber a ted i dobre CCC slevy http://www.slevokurzy.cz/sleva/ccc/ , muzu urcite doporucit.


Reagovat
Anonymni 23.12.21

Ahoj, já nedávno nakupovala vybavení k synovo kytaře na tomto e-shopu: https://kytaristka.cz/, který mi doporučila má kamarádka, která je shodou okolností i velmi dobrá kytaristka. Alepoň jsem měla jistotu, že nakupuji na dobrém webu, když mi ho doporučila ona! Jinak sehnala jsem tam novou elektronickou ladičku, nebo třeba struny a i nový a moc krásný kryt. :-)


Reagovat
Anonymni 30.12.21

Ja jsem velice spokojena s obchodem Ketofit slevový kód ktery nabizi doplnky stravy pro hubnuti, za prve to opravdu funguje a za druhe je to velice spolehlivy obchod s rychlym dorucenim a skvelou zakaznickou podporou – takze muzu doporucit. :-)


Reagovat
Anonymni 31.12.21

Zdravím. Měl bych takovou otázku. Příští rok bych si domů rád konečně koupil klimatizaci. Ideálně ještě před tím, než začne léto. Nemáte náhodou tip na nějakou firmu, která by mi ji prodala a rovnou i nainstalovala? Já jsem se díval a docela mě zaujala třeba tato: https://www.klimasplit.cz/ Nemá s nimi náhodou někdo zkušenost? Mockrát díky. Adam


Reagovat
Anonymni 18.04.22

off white hoodie

kyrie irving shoes

kevin durant shoes

lebron 16

moncler jacket

jordan shoes

supreme clothing

hermes

jordan shoes

kyrie 4

golden goose sneakers

air jordan

kyrie shoes

lebron 17

supreme outlet

yeezy boost 500

air jordan

supreme hoodie

off white

bape

yeezy 350

curry shoes

curry 6 shoes

kd shoes

bape clothing

cheap jordans

golden goose outlet

jordan 4

lebron 17 shoes

kyrie 6 shoes

air jordans

hermes birkin

cheap jordans

paul george shoes

yeezy boost 350

lebron james shoes

golden goose

yeezy supply

jordan shoes

golden goose shoes

hermes

birkin bag

golden goose sneakers

yeezy

golden goose

off white outlet

kyrie spongebob

yeezy boost 350 v2

off white

kevin durant

goyard handbags

kobe shoes

jordan sneakers

kyrie 7 shoes

off white hoodie

lebron 18

cheap jordans

off white x jordan 1

air jordan

supreme clothing

off white

golden goose sneakers

alexander mcqueen

kobe byrant shoes

bape

golden goose

supreme t shirt

off white nike

golden goose sale

kyrie 5 spongebob

supreme clothing

bape hoodie

kyrie shoes

off white shoes

yeezy 500

yeezys

stephen curry shoes

hermes handbags

lebron shoes

curry shoes

kobe sneakers

jordan shoes

off white outlet

off white hoodie

yeezy boost 350

100% real jordans for cheap

yeezys

jordan shoes

a bathing ape

kobe 9

yeezy 380

paul george

alexander mcqueen shoes

off white

chrome hearts online store

supreme clothing

moncler jackets

yeezy 700

moncler

yeezy

supreme hoodie

kd 12

yeezy shoes

supreme outlet

air jordan

air jordan

kd shoes

kyrie 6

lebron shoes

golden goose sneakers

supreme new york

supreme hoodie

off white clothing

off white jordan 1

supreme clothing

curry 8

golden goose outlet

golden goose outlet

a bathing ape

jordan shoes

yeezy 350

lebron james shoes

kyrie 6

golden goose

nike sb dunks

moncler

supreme t shirt

kobe basketball shoes

off white

jordans shoes

supreme

jordan 6

nike off white

jordan shoes

birkin bag

supreme clothing

nike dunks

golden goose

moncler jackets

supreme clothing

curry 7 sour patch

yeezy 700

nike lebron 16

steph curry shoes

golden goose

jordan shoes

jordan shoes

golden goose outlet

jordan shoes

supreme clothing

yeezy shoes

westbrook shoes

off white nike

kd 10

kobe byrant shoes

steph curry shoes

kyrie 7

jordans

golden goose

adidas yeezy

yeezy

lebron james shoes

kevin durant shoes

yeezy

kyrie 5 shoes

bape outlet

bape

cheap jordans

chrome hearts outlet

kobe shoes

supreme hoodie

yeezy shoes

golden goose

hermes online

curry 6 shoes

lebron shoes

kevin durant shoes

kd shoes

kyrie 5

jordan 11

yeezy 350

golden goose sneakers

moncler

golden goose

supreme

curry 6

yeezy supply

air jordan 1

kd13

yeezy

alexander mcqueen outlet

yeezy boost 350 v2

golden goose sneakers

supreme outlet

yeezy boost 350

nike x off white

kd shoes

golden goose shoes

curry 8

kyrie 7

supreme clothing

curry 7

supreme clothing

kd shoes

yeezy

kobe shoes

supreme clothing

golden goose

jordan 1

kd 12

off white t shirt

birkin bag

supreme

kyrie 4 shoes

supreme clothing

lebron 18

moncler coat

jordan shoes

supreme new york

moncler jackets

jordan retro

yeezy boost 350 v2

kyrie shoes

moncler

kd shoes

jordan 13

cheap jordans

kyrie 6 shoes

kd 12 shoes

retro jordans

supreme clothing

michael jordan shoes

retro jordans

kobe shoes

lebron shoes

supreme new york

steph curry shoes

supreme

hermes birkin

lebron james shoes

off white nike

off white shoes

golden goose outlet

moncler

yeezy

supreme

jordan shoes

curry shoes

off-white

hermes belt

kawhi leonard shoes

paul george shoes

golden goose sneakers

jordan 12

supreme clothing

ggdb

lebron james shoes

kobe

yeezy

yeezy 350

golden goose outlet

bape

kobe 11

supreme new york

jordans

goyard

yeezy

golden goose

off white shoes

yeezy boost

supreme

off white

giannis antetokounmpo shoes

pg 1

bape hoodie

supreme shirt

golden goose

yeezy boost 700

stephen curry shoes

kyrie irving shoes

yeezy

golden goose sneakers

yeezy shoes

kyrie irving shoes

off white hoodie

curry 7

off white clothing

a bathing ape

moncler outlet

giannis shoes

kyrie 7 shoes

hermes handbags

pg 4

curry 7 shoes

off white jordan 1

nike sb

kyrie 7

curry 8 shoes

off white outlet

yeezy boost 350 v2

curry 6

off white hoodie

curry shoes

supreme

golden goose sneakers

russell westbrook shoes

bape hoodie

golden goose

nike off white

lebron 18

yanmaneee


Reagovat
Anonymni 20.04.22

Manžel mně říkal abych se podívala na to, kde se prodávají dekorativní polštářky a povlaky. Je to možná trochu mimo mísu vašeho webíku, ale viděla jsem tuto stránku kdesi v prohlížeči, a tak jsem si říkala, že byste mi možná dokázali poradit. To víte, já jsem starší žena a už si neporadím v tom šíleně rychlém technologickém svě­tě.


Reagovat
Anonymni 29.04.22

Kam se poděly časy, kde byly dostupné maximálně dva až tři eshopy, které byly vytvořené normálně po staru nějakým tím kódem nebo čímsi, ale zato jste věděli, že jsou všechny spolehlivé. Dnes? Takový ten eshop wordpress si založí kde kdo a vy ani nevíte, s kým máte tu čest. Ještě lepší by snad bylo, kdybychom zase nakupovali normálně v kamenných obchodech.


Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.



Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.