Diskuze

Volné diskuse

Sauna na zahradě

Anonymni 26.02.26

Dobrý den, přemýšlím nad investicí do zahrady. Hodně se nám se ženou líbí venkovní infra sauna. Co byste na to řekli vy? Máte ji? A pokud ji máte, jak často ji využíváte? Jde mi o to, aby to nebylo v permanenci první měsíc a pak to jenom „žralo“ elektriku.

Reagovat
Anonymni 05.03.26

Na zahradu si jde dát dneska prakticky cokoliv. Sauna je určitě fajn, mně se líbí i některé designové prvky, které jsou prostě jenom na design a aby to vypadalo pěkně. Teď jsem se tady rozplýval nad tím, jak můžou vypadat třeba různé vodopády nebo fontánky na zahradě. To mi přijde fakt moc pěkné, když tam má člověk tu přirozeně tekoucí vodu.

Reagovat
Anonymni 19.03.26

Ahoj, sauna na zahradě je super nápad! Z vlastní zkušenosti ale doporučuju hlavně nepodcenit přípravu podkladu. My měli pozemek docela nerovný, tak jsme na ty úvodní zemní práce a srovnání terénu v Jihomoravském kraji radši zavolali kluky z husty-stavby.cz. Byla to záchrana, s kolečkem a lopatou bychom se tam dřeli ještě teď a nesedělo by to tak rovně.

Reagovat
Anonymni 19.03.26

Taky jsme o tom dlouho snili, ale kromě samotné sauny jsme museli dořešit i to, kam se člověk půjde po saunování zchladit nebo si v klidu sednout na čerstvý vzduch. Jako ideální parťák k venkovní sauně se nám osvědčila bioklimatická pergola od společnosti Alaris z https://www.alaris.cz/…rgola-placeo. Je super v tom, že si díky naklápěcím lamelám regulujeme odvětrávání i stín přesně tak, jak po tom saunovém rituálu zrovna potřebujeme.

Reagovat
Anonymni 26.03.26

Sauna na zahradě je vrchol odpočinku, nic se nevyrovná tomu pocitu soukromí a klidu ve vlastním koutku pohody. Wellness koutek jsme loni ještě vylepšili o pořádnou odpočinkovou zónu. Hned vedle sauny jsme si pořídili jeden z vychytaných grilů od https://www.avenberg.cz/…e-vlastnosti, konkrétně jsme vybírali v sekci podle vlastností, aby nám přesně sedl na terasu.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.