Diskuze

Volné diskuse

Třídění obalů od dárků

Anonymni 22.12.25

Dobrý den, blíží se zase Vánoce, všichni balíme dárky, hromada papírů, plastů a už se nemůžu dočkat toho, jak budou vypadat kontejnery mezi svátky. Taky máte pocit, že jako společnost moc nerozumíme třídění obalů? Já to třeba dělám tak, že to vyvážím rovnou do sběrného dvora, abych nepřeplňoval popelnice.

Reagovat
Anonymni 03.01.26

Jako tohle mi taky přijde hodně zvláštní. Prostě mi přijde, že Češi neumí moc třídit. Máme poměrně pěknou nemovitost v Itálii, kde pravidelně trávíme Vánoce. A jako i když to tak nevypadá, Italové se snaží hodně dobře třídit a tak. Neexistuje tam pak nic jako kontejnery s neroztříděným odpadem.

Reagovat
Anonymni 15.01.26

Copak obaly, to prostě lidi hodí do kontejnerů a prostě se to nějak odveze a spálí. Jasně, jsou líní, ale dá se s tím pořád něco dělat. Spíš mě štve to množství jídla, které lidi přes svátky vyhodí. U nás musela po novém roce zasáhnout firma na deratizace Beroun, protože kontejnery v kombinaci s mrazy nalákaly hlodavce a další škodnou.

Reagovat
Anonymni 04.02.26

Jako jo, ono je to docela vidět kolem svátků a tak. Jako to by se pak hodila někde kolem kontejnerů třeba nějaká doprava na paletách. Ale dost často je to o tom, že lidi na to prostě kašlou. U nás byly tři svozy vánočních stromků na začátku ledna. A stejně se teď na začátku února válí asi tři stromky kolem kontejnerů.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.