Diskuze

Volné diskuse

Truhlíky na balkon

Anonymni 05.05.25

Ahoj, chtěl jsem se zeptat… máme volný balkon, směr západ, takže prostě problém. A říkám si, co by tam šlo dát za zeleň. Ideálně zeleninu. Na truhlíky jsem nabral inspiraci zde, ale pořád si říkám, jestli by to nechtělo něco univerzálnějšího. Jak to máte udělané vy? Dáte mi taky nějakou inspiraci, prosím? :)

Reagovat
Anonymni 05.05.25

Dobrý den, je to určitě zajímavý projekt a nemyslím si, že by balkon na západ byl nějaký problém. V těch největších vedrech budete holt dvakrát denně zalívat. A ideálně nějaké stínění. My jsme udělali na balkon takové lamelové panely, které se zasunují do sebe a tak to funguje jako takové stínění.

Reagovat
Anonymni 07.05.25

Teda přiznám se, že bez zahrady bych to asi nezvládl. Jako ten pocit, když vám přijdou gumové holínky od https://www.ardon.cz/c/365/holinky a máte tu možnost, že si prostě jen tak pracujete na zahrádce – to je neuvěřitelný relax. Na druhou stranu chápu, že ne každý měl v životě to štěstí a nějakou zahradu má.

Reagovat
Anonymni 13.05.25

Něco podobného teď řešíme taky, protože jsme si nechali udělat schodiště na míru a chtěli bychom tam mít právě taky nějaké truhlíky se zelení. Jako s tou domácí – nějaké pokojovky a tak. Ale problém bude v tom zavěšení, abychom co nejméně zasáhli právě do té konstrukce jako takové.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.