Tak je to tady zase. Vánoční večírek, který pořádám v práci. Jako přiznám se, že nejsem fakt nějaký velký příznivce a tak. Raději bych byl doma. Navíc mě to prostě nebaví. Nepiju a když pak vidím, jak se lidi chovají. No, co bych k tomu dalšího řekl. Asi nic. Jen teda letos bude taková fajn novinka a to, že se bude hrát beer pong bez alkoholu. Tak jsem zvědavý, co na to ti největší kaliči řeknou. :D
Ale jo, tak hlavně jestli si to užijete. Já vám moc nevím, mám raději ty divočejší vánoční večírky. Třeba i v kancelářích nebo tak. I když jako když tam pak musí přijít firma na úklid kanceláří, tak je to už možná trochu přes čáru a tak dále. :)
Ono to může být hodně fajn. Záleží, jak k tomu prostě přistoupíte a tak dále. My jsme to udělali tak, že jsme si zajistili pronájem sportovní haly a měli tam různé sportovní aktivity. Taky mi přijde trochu škoda, když je ten vánoční večírek jenom o tom alkoholu. Takže asi tak.
Dobrý den, jako taky mi večírky nevadí, ale letos jsme byla překvapená tím, že vedení vymyslelo, že si budeme dávat dárky. Já jsem moc nevěděl komu. Nakonec jsem objednal dvě pánské trička s potiskem a dal je nejbližším kolegům z kanceláře. Ale jako jinak mi vlastně přišlo trochu zvláštní, že bych měl dávat dárky lidem z práce.