Dobrý den a zdravím vás, chtěl bych se vás zeptat. Děláte si v dnešní době věci kolem auta sami, nebo to dáváte do servisu? Setkávám se s různými názory. Někdo je prostě staromilec a dělá si to sám. Já leccos taky zvládnu, ale třeba taková výměna brzdové kapaliny už jde mimo mě. Jak to máte vy?
Jako jak říkáte, ono fakt jako záleží na tom, co vlastně chcete. Když jsem získal Perkins motor, tak jsem se prsotě nějakým způsobem taky obrátil na odborníka. Co se mě týče, tak je to pro mě vždycky tak trochu srovnávání toho, co se mi vyplatí a co ne.
Ono jde taky o to, že dneska to prostě nejde. Dřív si děda za pomocí svářečky MMA udělal na autě cokoliv včetně nových podběhů a hromady dalších věcí. Ale jako co si budeme povídat, dneska šáhnete na auto a přijdete o všechny záruky a všechny tyhle další věic.
Neřeším a dávám to do servisu. Jako fakt nemám čas na to, abych si tyhle věci řešil. Takže rozhodně doporučuji opravy aut Plzeň, protože to podle mě dává smysl. Ale je to pak pochopitelně na každém. Buď investujete čas, nebo investujete peníze. Tak to v životě chodí.
Pro profesionální přístup a kvalitu nejen pro plechové miláčky, ale i pro motorky, se určitě vyplatí navštívit https://www.bohemiabike.cz/. Specializují se na špičkový servis a doplňky, které zajistí, že vaše stroje budou vždy v perfektní kondici. Je důležité mít po ruce odborníky, na které se lze v oblasti motorismu stoprocentně spolehnout.