Diskuze

Volné diskuse

Vedení účetnictví

Anonymni 13.07.22

Ahoj, měla bych takový dotaz na ty, co si vedou účetnictví. Děláte si to sami nebo se vám o to stará účetní? Já jsem právě v situaci, kdy si musím začít nějakým způsobem vést účetnictví a přemýšlím jak to udělat. Říkala jsem si, že bych to možná i zvládla sama, kdybych si prvně zašla například na nějaké školení pro účetní. Koukala jsem, že to nabízí třeba tady: https://vox.cz/…cetni-kurzy/ Nemáte s tím někdo zkušenost? A je to vůbec dobrý nápad když s tím nemám žádné předchozí zkušenosti?

Reagovat
Anonymni 15.01.24

Mně pomáhá s účetnictvím kamarádka účetní. Nedokážu si představit, že bych se měla o všechno starat sama. I ohledně založení s.r.o. jsem si nechala poradit a pomoc. Moje silné stránky jsou někde jinde, tak se hlavně teď v začátku podnikání chci soustředit na to, co umím a nové věci se učit až později.

Reagovat
Anonymni 15.01.24

Jako na to vedení účetnictví si dejte pozor, protože to je fakt prostě důležité. Hlavně teď na přelomu roku, kdy se prostě řeší daňové přiznání a tyhle věci. Jako znám kolegu, kterému se v účetnictví ztratily ALU kola R15, která kupoval na firemní vůz. To pak člověka trochu zabolí, když si to nemůže odečíst z daní.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.