Diskuze

Volné diskuse

Velká knihovna v bytě

Anonymni 25.02.26

Dobrý den, trochu se mi rozrostla databáze knih, které mám doma. Hodně toho mám sice v onlinu, ale jsou pak věci, kterých se nechci zbavovat. Kuchařky, manuály, prospekty a tak. Tak si říkám… jde nějak vyřešit velká knihovna v bytě? Napadá mě nějaké úložné místo třeba u stropu. Co si o tom myslíte?

Reagovat
Anonymni 26.02.26

Pokud na to nemáte vlastní prostor, tak bych do toho nešel. A dávat knihy ke stropu do prachu mi taky nepřijde úplně ok, pokud jste takový knihomol, jak se o sobě tvrdíte. Já si udělal vlastní menší místnost, stačí pár metrů. Udělal jsem tam laminátové podlahy a mám to jako takové svoje zákoutí. Ale chce to mít hlavně ten prostor, v tom si rozumíme. :)

Reagovat
Anonymni 26.02.26

Měl jsem to v bytě stejně, ale ne s knihovnou, ale takovou audiovizuální místností, kde jsem chtěl koukat na filmy a poslouchat hudbu. No, nakonec se to vyřešilo tím, že se děti odstěhovaly. :D Ne že by musely, chtěly pochopitelně. :D Ale jako teď mám místnost, na zdech jsou plakáty, různí MMA bojovníci a prostě to tak nějak funguje. :)

Reagovat
Anonymni 06.04.26

Velká knihovna je pro milovníka knih naprostý splněný sen, ale v bytě bývá občas oříšek ji zakomponovat tak, aby prostor nepůsobil přeplněně nebo těžkopádně. My jsme to u nás vyřešili kombinací polic na míru a zajímavého pozadí, kdy jsme za část regálů instalovali lamelové stěny. Lamely fungují i z hlediska akustiky, takže se v čtecím koutku cítím mnohem víc v klidu a izolovaný od běžného ruchu domácnosti.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.