Diskuze

Volné diskuse

Velké stěhování

Anonymni 31.03.26

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda neznáte nějakou fajn a spolehlivou firmu na stěhování bytů? Jde mi o stěhování bytů Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Bohužel se musím přestěhovat ze současného nájmu kvůli zdražení, mám vybráno, vlastně i podepsáno a všechno zajištěné, ale sama to nezvládnu. Díky za tipy!

Reagovat
Anonymni 01.04.26

Ty jo, tak to vůbec nevím. Když jsme pořídili nemovitost na prodej v Itálii, tak jsem si půjčil prostě velké paletové auto a přestěhoval si to sám, protože jinak bych se nedoplatil. Ale výhoda toho je, že mám řidičák céčko, takže si to můžu odjet sám. :)

Reagovat
Anonymni 02.04.26

Dobrý den, to mě mrzí, že se musíte stěhovat zrovna kvůli zdražování, to na klidu před samotnou akcí moc nepřidá. Na druhou stranu je super, že už máte nové bydlení jisté a podepsané!

Co se týče stěhováků, Brandýs nad Labem je hned za Prahou, takže tam bez problémů jezdí pražské firmy. Zkuste se ozvat klukům ze Stěhování Praha. Mám s nimi osobní a velmi dobrou zkušenost. Přijeli včas, byli rychlí, opatrní na nábytek a hlavně naprosto spolehliví. Všechno odstěhovali a já se nemusela tahat s jedinou těžkou krabicí, což je, když je na to člověk sám, prostě k nezaplacení. Ušetří vám to spoustu nervů i bolavá záda.

Držím palce, ať to proběhne co nejvíc v klidu a ať se vám v novém bytě krásně bydlí!

Reagovat
Anonymni 06.04.26

Stěhování na nové místo je vždycky obrovská výzva, ale i příležitost začít s čistým štítem a udělat věci pořádně. My jsme při stěhování do staršího domku řešili, jak zachovat jeho přírodní ráz, aby do té naší nové zahrady zapadl a nepůsobil jako pěst na oko. Nakonec jsme se rozhodli pro dřevěné krytiny. Ručně štípaný šindel je prostě nádhera.

Reagovat
Anonymni 09.04.26

Ono stěhování je fakt docela fajn i jako v rámci toho ohledu, že člověk občas najde hromadu dalších věcí, o kterých si myslel, že už ztratil. Já jsem takhle našel třeba dc motor, který jsem dlouho hledal a myslel jsem, že už jsem ho někde ztratil. Ale ne ne, byl jenom někde jinde v jiné krabici. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.