Diskuze

Volné diskuse

Vlhká zeď

Anonymni 07.11.22

Zdravím vás, je to sice portál pro zahradníky, ale určitě tu najdu někoho, kdo s tím má zkušenost. Jednoduše se nám na novostavbě stalo, že nám začaly vlhnout zdi. Tak hledáme řešení toho, jak to napravit a samozřejmě fajn varianta je třeba injektáž zdiva. Máte s tím někdo zkušenost? Mně se to docela líbí, ale rád zjistím zkušenosti ostatních. ;-)

Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 12.11.22

Dobrý den, letos v létě jsem dělal injektáž zdiva svépomocí přípravkem www.aquastopcream.cz , řekl bych, že zdi pomalu ale jistě vysychají. Doporučil bych tedy tento přípravek pro vlhké zdi.

Reagovat
Anonymni 15.08.23

Já bych řekl, že to bude tím, že ještě není novostavba vyschlá. Ono se to nezdá, ale do zdí, i když do lepidla třeba a pak do podlah do betonu přijde hodně vody, která nemůže jít kvůli lepence do země, tak se vypařuje a to trvá. Na to je skvělá rekuperace . Pořád se vzduch mění, takže by vám to s ní podle mě doma neplesnivělo. My ji máme a žádný problém nemáme. Takže jestli jste si rekuperaci nepořídili, tak hodně větrejte, topte a ono to časem vyschne.

Reagovat
Anonymni 20.08.23

Tak toto budeme taky doma muset nějak vyřešit. Posledních pár měsíců jsme tu začali mít problémy s vlhkostí. Normálně by mě to ani tolik netrápilo, ale například v obývacím pokoji mám historický nábytek a různé starožitné dekorace z https://www.antikart.cz/ kterým právě nadměrná vlhkost určitě nedělá dobře. Nerada bych, aby se ty věci zničily.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.