Co děláte s volným časem na podzim? Myslím to tak, když už pak prostě není co dělat na zahradě a najednou máte hromadu volného času. Já jsem přemýšlela, že bych si pořídila pletací strojek a začala plést. Jako uplést si takové vlastní rukavice, to je docela zajímavé, nebo co myslíte?
Tak určitě bych neřekl, že práce na zahradě skončila. My teď máme uklízení období. Znáte to… třídění a recyklace plastů, které se nakupily a nestíhaly se odvést. Pak likvidace bioodpadu a spousta dalších věcí. Je toho prostě docela dost, co se dá teď na podzim ještě dělat. Takže asi tak.
Tak já to mám přesně obráceně. Nedělám už nic, hodně relaxuji. Ale tak taky mi už není třicet, abych to všechno urval. Dám si pivko, nebo třeba Krupa Kratom a prostě se natáhnu a užiju si třeba to, že dávají nějaký fajn film v televizi. I když letos hodně přemýšlím nad tím, že si objednám Netflix.
Tak jasně, jaký volný čas? Vždyť teď je to nejhezčí počasí. Není teplo, není zima. Svítí sluníčko. Já osobně jsem se inspiroval tady a dělám takové ozdobné zídky s cihličkami. A musím říct, že se mi fakt docela daří a navíc to vypadá navíc moc hezky. :) Takže jen tip na to, jak se nenudit na podzim.
Tak já nevím, někdo ten čas má, někdo ho zase nemá. Já teda taky jedu spíš jako fretka. Ale na druhou stranu to nepřeháním a prostě vím, kdy zvolnit a kdy se na to vykašlat. Třeba teď jsem si pouštěl nějaké záběry ze závodu Velký cena Singapuru. Formule 1… to byl vždycky můj velký koníček. :)
Tak vyrazte třeba na dovolenou, ne? Jako myslím si, že takový dům v Itálii k rekreaci by mohl být fakt super završení sezóny. My jsme to takhle udělali vloni a musím říct, že jsme si to fakticky obrovsky užili. :) I když teda počítejte s tím, že to spolkne nějakou tu kačku. :)