Diskuze

Volné diskuse

Výbava chalupy

Anonymni 04.07.23

Dobrý den, jsme mladý pár a pořídili jsme si teď svoji vlastní chalupu. Máme byt, rodinný dům nechceme, ale přeci nám trochu té zahrady chybí. Jen to nechceme mít jako klasickou chalupu, ale více do moderna. Dokázali byste mi doporučit nějaké moderní pohovky, gauče, křesla a další vybavení na to, abychom si to mohli dát na chalupu? Samozřejmě je tam zcela běžná výměra, takže ne žádná U a další moderny.

Reagovat
Anonymni 04.07.23

Zdravím, docela vám to závidím. Taky bych se z bytu přestěhovala na léto do nějaké takové chaloupky. :-) Každopádně já bych dala na chalupu něco, s čím si prostě poradíte a nebude vám vadit, když to bude trochu poškozené. Jako nemyslím nějak hodně, ale víte, co tím myslím. Ale jako samozřejmě jak to chcete vy. U nás by tam teda ještě musela být podlaha pro psy a kočky, protože máme takový malý zvěřinec. :)

Reagovat
Anonymni 09.07.23

Jako teda tady se jedou věci. My máme teda klasickou chalupu, takže žádný velký přepych. Jediné, na co nedám dopustit, tak je Lavon tekuté mýdlo, které mám na ruce. Máme tam suchou toaletu, posledních pár měsíců teda chemickou, ale mi to přijde stejné. Takže hygiena pochopitelně především. :) Ale jinak prostě žádné velké výstřednosti. Gauč tam máme třeba vyřazený z bývalého domu.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.