Dobrý den, taky máte pocit, že od té doby, co je v každé vesnici nějaké výdejní místo nebo box, tak šla kvalita přepravy zásilek fakt jako rapidně dolů? Protože ten řidič prostě ví, že to udá a dělá jenom minimum proto, aby se ten balík dostal na původní adresu určení.
Jako já to neřeším, protože si většinou věci vyzvedávám osobně. Nevadí mi si pro to dojet. Jinak jako ano, souhlasím s tím, že kuryři se občas chovají jako dobytek. Jako skladník o tom něco vím. A to „jenom“ balím a posílám analyzátory spalin a další věci do domácnosti.
Jako nevím, na jednu stranu máte pravdu, na druhou stranu je to možná taky o tom, že je to prostě nějaká věc, kterou využíváme a zvykli jsme si na ni. Dělal jsem v logistice poměrně dlouho. Plánoval jsem trasy, ještě po staru jsem v software Microsoft Office 2021 optimalizoval a tak. Takže to fakt není tak jednoduché, jak se může zdát.
Mi na tomhle vadí něco trochu jiného. A to je to, že prostě některé eshopy nabízejí doručení do výdejních boxů i u produktů, která tam vysloveně nepatří, protože jsou velké. Jako když mi tam mohla přijít dveří clona, tak to jsem si fakt říkal, že to asi nebude to pravé ořechové. Docela by mě zajímalo, jak by si s tím ten dopravce poradil. Nejspíš by to hodil na výdejko.