Dobrý den, co máte v pergole jako výzdobu? Máme pergolu na chalupě a tak si říkám, že bych si tam dal třeba nějaký obraz nebo tak něco. :-) Napadlo mě, že třeba aukce umění by mohly mít nějaké fajn kousky, které by nebyly drahé. Jde mi o to, aby to bylo v rozumném poměru cena výkon a zároveň se mi to ještě líbilo. :-)
Dobrý den, jako do pergoly se toho dá dát opravdu dost. Záleží na tom, co je fakt váš styl nebo tak prostě. My jsme třeba teď řešili osvětlení do pergoly s tím, že jsme to pojali právě taky tak, že jsou to designová světla, která nějakým způsobem suplují právě tu výzdobu. :)
Můžete zasadit květiny, popínavé rostliny, přidat nějaké šumivé žárovky a sada stolů a židlí je skvělá. Můžete si objednat online a sledovat doručení prostřednictvím usps tracking number
Je to moc pěkné že se zase nám povedlo si něco pořídit. Budeme mít z https://www.firemnikrabicky.cz/dekorace/ dřevěné dekorace a to je něco z čeho máme radost. Chtěli jsme se totiž odlišit od ostatních věcí, víte?
Já bych byla taky ráda za nějakou inspiraci. Na 3D tiskárně jsem si zkusila vytisknout nějaké velikonoční věci a docela se mi to povedlo, tak bych teď chtěla něco neutrálního, ale nevím co. Máme nové příslušenství pro 3D tiskárny , tak teď můžeme tisknout jako o život :-) .