Máte někdo zkušenost s nějakými vzdělávacími kurzy? Myslíte, že to může mít vliv například na kariérní postup v zaměstnání? Právě už nějakou tu chvíli uvažuji nad tím, jestli se nezačít vzdělávat. Díval jsem se například na kurzy na https://vox.cz/…tika-a-mzdy/ a docela mě tam zaujalo jedno školení HR. Myslím si, že něco takového bych v práci určitě využil. Jaký na to máte názor?
Určitě to pomůže. Já mám taky v plánu si zaplatit nějaké kurzy na osobní rozvoj, podnikání, marketing atd., ale teď na to nemám čas. Řeším Založení OSVČ , sídlo firmy a takové ty provozní věci, které souvisí s rozjezdem firmy, takže na nějaké osobní vzdělávání bohužel zatím nemám čas.
Určitě to má smysl. Já se taky chystám na nějaké kurzy, ale je jich tolik, že nevím, jaký si mám vybrat. Zatím poslouchám akorát audioknihy o osobním rozvoji, podnikání a marketingu a je jich tolik, že mám ještě na dlouho co dělat :-D . Do tý doby si snad vyberu ještě nějaký kurz a doufám, že se pak dočkám povýšení v práci :-) .
Jsem rozhodně pro, protože co si budeme povídat, investic do vzdělání je něco, kvůli čemu by se vaše pánské peněženky a kabelky rozhodně měly otevřít. Protože to je investice právě i v tom ohledu, že díky tomu budete jednou vydělávat víc peněz. :) Ne každá investice se totiž musí nutně týkat peněz.