Ahoj, chtěl jsem se vás zeptat, jaké máte atrakce pro děti na zahradě. Rovnou říkám, že to nechci dělat svépomocí, takže ocením odkazy na to, kde co koupit a jaké s tím máte zkušenosti. Případně si to klidně nechám vyrobit na zakázku. Napadá mě nějaké malé dětské hřiště, k tomu třeba kuličkodráha. Nechám se inspirovat. Díky všem! :)
Zábava pro děti na zahradě je super způsob, jak je zabavit venku a ještě jim dopřát čerstvý vzduch. Sama si často připravuju různé hry a aktivity, aby se děti nenudily. Když pak plánujeme výlety nebo víkendové dobrodružství, vždy se mi hodí spolehlivé věci s sebou, pár jsem si pořídila na https://armik.cz a opravdu nám pomáhají.
Mně se líbí všelijaké prolézačky, ono to fakt není zase tak složité udělat. Případně koupit, v tom to podle mě prostě je. Na druhou stranu jako ne každý má tu možnost. Ale od toho tu jsou třeba dětské skupiny z kontejnerů, kde si ty děti fakt moc pěkně vyhrají. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Určitě si myslím, že si to zvládnete udělat sám. Pokud jste aspoň trochu šikovný a nemáte tzv. obě ruce levé. :) Já takhle investoval do svářečky na elektrodu a udělal dětem takovou tu prolézací věž. :) A je teda pravda, a to mi přijde fajn, že jsem se díky tomu i hodně naučil o práci se železem.