Diskuze

Volné diskuse

Začátky podnikání

Anonymni 21.05.26

Dobrý den, dokázal by mi někdo poradit se začátky podnikání? Třeba taková dvouhodinová konzultace. Klidně za to zaplatím, nemám s tím problém. Chtěl bych dělat dárky s potiskem. Vybavení si seženu, takže jako v tomhle ohledu to není problém. Ale rád bych, aby to po té legislativní stránce proběhlo všechno v pohodě. :)

Reagovat
Anonymni 21.05.26

Já bych v tom neviděla takovou vědu. Jestli máte dobrý plán, tak do toho jděte. Na živnosťáku to zvládnete max za hodinku a to tam bude fronta. Ale to zase tak často nebývá. Já třeba takhle jako vedlejší živnost pletu různé věci. Znáte to… přijde vám vlna na pletení svetrů a celý podzim budete mít co dělat. Ale to sám poznáte, protože tenhle byznys se rozjede hlavně před Vánocemi. :)

Reagovat
Anonymni 09.06.26

Počítejte prostě s tím, že je to běh na dlouhou trať. Otázka, jestli v dnešní době vůbec začínat podnikat. Vysoké vstupy a každý měsíc vás stát zkásne o poměrně dost peněz, což může být problém. Sám dělám na vlastní triko, hodně montuji rozvaděčové skříně a prostě elektriku a tak vím, o co se jedná.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.