Dobrý den, neptám se vysloveně na zahradní nábytek jako takový. Ale zajímají mě hodně houpací sítě. Dívala jsem se sem a nějak si nemůžu ale vybrat. A hlavně by mě zajímalo, jak dobře ta houpací síť musí být uchycená. K čemu to máte chycené vy? Nerada bych se pak vzbudila na zemi… :)
Dobrý den, jako bezpochyby je to zajímavý dotaz, ale nedáváte k němu moc informací. Jak to máte doma udělané? Jako osobně bych si nekoupil houpací síť, když bych neměl vyřešený plot a dostatek soukromí. Takže bych volil třeba nějaká plotová pole na míru nebo tak něco. Prostě ať vám není vidět do zahrady. No a co se týče zavěšení, tak stačí dvě dostatečně silné větve.
Tak ono asi hodně záleží na tom, co vlastně na té zahradě jako takové máte, nebo si to nemyslíte? U nás je venkovní infra sauna, takže bychom si nedovedli život představit bez různých lehátek a míst na relax, kam se pak můžeme vyvalit. A teda paravan, ať k nám není vidět. :)
Jo, tak to si dovedu fakt docela dobře představit. Dát si pěkně sauničku, lehnout si na lehátko nebo třeba do hamaky… :) No a k tomu si dát třeba Krupa Kratom a něco dobrého k jídlu. To je přesně podle mě relax podle mého gusta. :) A musím říct, že už dlouho na to čekám.
Ahoj, mrkni se třeba sem https://www.avenberg.cz/…adni-nabytek. Přijde mi, že tam mají fakticky hodně zajímavé věci a myslím si, že tam najdeš i houpací sítě. Osobně bych ale doporučil spíš hamaku než houpací síť. Je to pohodlnější a máš jistotu, že z ní nevypadneš. My jsme to letos měnili a musím říct, že ten rozdíl je fakt obrovský.