Zajímalo by mě, jaké zkušenosti máte s evidencí pracovní doby. Používáte klasické tabulky, nebo jste přešli na nějaké modernější řešení? Narazil jsem na https://www.sloneek.cz/…ovani_prace/ které nabízí přehledné vykazování práce, plánování i reporty. Máte s podobnými nástroji osobní zkušenost a opravdu šetří čas? Já o tom teď totiž přemýšlím, tak by mě zajímal názor ostatním. Díky moc.
No, jako moc nevím, proč bych si měl evidovat pracovní dobu někde na zahradě. Prostě to dělám, když mě to baví. :) Nebo je tohle jenom skrytá reklama? :)) Nebo ona teda moc skrytá není. Ale když už tady dáváme reklamy, tak já doporučím něco, co mi ten čas šetří a to je úklidová firma Uherské Hradiště. :)
Taky tomu moc nerozumím, že prostě někdo jako řeší tohle, že by si to evidoval. Dělám na zahradě, když mě to baví. A když mě to bavit přestane, tak je na zahradě venkovní infra sauna. Jako divili byste se, ale je to super záležitost i v těchto teplech. Jak se člověk vypotí, tak je mu pak v těch teplech tak nějak lépe. :)
Tak jasně, když to člověk dělá na plný úvazek, tak to nějaký čas zabere. Ale že bych do toho tahal nějaké technologie, to fakt ne. Dávat si na zahradu píchačky mi přijde trochu ujeté. Ale tak je to samozřejmě na každém, že. Nám se teď na zahradě spíš rozmnožily myši. Tak přemýšlím, jestli s tím nepomůže firma na deratizace Praha 7.