Diskuze

Volné diskuse

Zajištění pozemku u lesa

Anonymni 08.12.25

Ahoj, řešíme teď to, jak zajistit pozemek u lesa. Klasika oplocení. Ale jaké? Chodí nám tam srnky a divoká zvěř a chceme tam mít nějaké svoje vlastní plány. Takže něco univerzálního, co nezničí srnky a další zvěř. Co třeba hliníkové oplocení? Co si o tom myslíte? A není to zbytečně drahé?

Reagovat
Anonymni 09.12.25

Asi bych volil spíš nějaký plot se soklem, aby vám to zvěř nepodhrabala. Ale jako to záleží na vašich možnostech. Já jsem si to doma dělal sám. Kamarád míchal, já měl hladítko na beton, udělal se šaluňk a prostě se jelo. Byla to práce na pár dní, ale ten výsledek stojí za to.

Reagovat
Anonymni 10.12.25

Záleží, jak moc na to spěcháte. Betonový plot vám bude chvíli trvat. Ale určitě bych tam udělal nějaké základní ocelové panely, třeba z kari sítě. Na to vám stačí jednoduchá přenosná elektrodová svářečky a už můžete fungovat. Takže je to taky o prioritách. A dost možná to budete dělat dvakrát. Jednou na rychlo, po druhé pořádně.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.