Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Pohyb na velkém pozemku

Anonymni 27.02.23

Chci se zeptat, jak řešíte pohyb na velkém pozemku? Máte na to nějaké speciální přibližovadlo? Já přemýšlel, že bych to vyřešil pomocí zahradního traktoru, ale to asi nebude úplně nejrychlejší, tak jsem se začal dívat na takové ty pracovní čtyřkolky, viz https://kohout-moto.com/…lky-uzitkove Nemáte s tím někdo zkušenost? Případně na co se ohlížet při výběru? Díky. :)

Reagovat
Anonymni 27.02.23

Dobrý den, nemám na to nic speciálního. Přijde mi to takové hloupé, když mám nohy. Ale jako chápu, že někdy se člověku prostě nechce. Přemýšlel jsem totiž nad elektrokolem, protože máme pozemek do kopce. Moc to nespapá, je to levné a navíc jsem viděl i slevové kódy třeba na patnáctiprocentní slevu, tak to mi přijde hodně fajn.

Reagovat
Anonymni 27.02.23

Tak v mém případě se jedná o opravdu velký pozemek. Máme velkou zahradu, na kterou ještě navazuje kus lesa, který nám také patří. Celé je to v mírném svahu a z vlastní zkušenosti můžu říct, že než se člověk vyškrábe do kopce pěšky z jednoho konce pozemku na druhý, tak to dobrých 20 minut zabere. Proto by se mi hodilo nějaké přibližovadlo. Elektrokolo také ale není špatný nápad, díky za tip.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.