Dobrý den, přišli jsme teď doma k nějakým penězům a tak mě zajímá, kam investovat peníze. Něco půjde samozřejmě do zahrady a celkově do bydlení, to je jasné. Ale rádi bychom měli i nějaké peníze, které si na sebe samy vydělají. Napadlo mě třeba ukládání peněz do zlata, máte s tím někdo zkušenost? Nebo byste doporučili něco jiného? Třeba krypto nebo akcie.
Tak jako to je těžké. Záleží na vaší finanční gramotnosti, kolik chcete investovat a prostě na dalších x faktorech. V neposlední řadě třeba na tom, jak rychle chcete ty peníze otočit, jak se tak říká. :) Někomu stačí investice do zlatých cihel, a třeba kovošrot Plzeň investuje do podnikání. Je to různé. :)
Já jsem teď naposledy investoval do vlastního podnikání, respektive do montované haly, kterou jsem si pořídil jako další dílnu. Celkově se mi to teď začíná rozjíždět v rámci firmy, mám i dva zaměstnance, takže jsem pořídil nové stroje a posunu to zase o další úroveň výše. Tak uvidíme, jestli to přinese svoje ovoce. :)
My jsme teď nainvestovali do nového vozu. Líbily se mi vozy Alfa Romeo, tak jsme si ho koupili. Pro mě to byl vždycky takový vůz, který měl takový ten punc luxusu a elegance. Prostě taková ta klasická italská krása a vkus. :) No, a co si budeme povídat, když jsem si jednu novější Alfu zkoušel řídit, tak to bylo fakt nezapomenutelné.
A nenapadlo vás třeba investovat do vlastní domácnosti? Tak to děláme poměrně často my. Prostě zhodnocujeme naši vlastní nemovitost. Nedávno jsme si od Klimatizace Hradec Králové nechali udělat novou jednotku a máme klimatizované i celé horní patro. To mě teda baví hodně, protože je čím dál tím častěji to léto pořád teplejší. :)