Dobrý den, máte doma nějaký zahradní domek, spojený s dílnou a třeba se skladem materiálu? Něco jako byly kdysi takové ty větší statky spojené s chlévy, kde bylo veškeré zázemí a bylo to zděné? Mám to primárně k podnikání, takže mě fakt napadají věci jako montované skladové haly s nějakou úpravou. Ale zase je to na zahradě, tak si tam nechci postavit nějaké monstrum. Řešil jste to někdo? Díky. ;-)
Jo jo, prodáváme velkoobchod oblečení, na které tiskneme na míru a tak potřebujeme hlavně suché a teplé sklady. Takže máme venku takovou dílnu s vytápěním. Domů se totiž už nevejdeme. Tam máme kanceláře a tiskárny v rámci reklamní agentury. Ty vaše haly vypadají docela dobře, tak bych do nich klidně šel. :)
No nám to letos nějak uteklo a z kolny na nářadí máme teď sklad papíru. Ještě štěstí, že už se blíží další týden a já se dostanu do výkup papíru Plzeň, abych ten nepořádek odvezl. Ani nepředpokládám, že to zvládnu na jednom přívěsu. Podle mě se budu muset točit třeba dvakrát nebo dokonce třikrát.